איך מודיעים לחברה טובה שאני אלך עם חברות אחרות בצורה נחמדה ומלאה בביטחון

ליה בת 18 | כתבה את השאלה ב-16/02/16 בשעה 18:12

היי, קבעתי עם חברות שלי ללכת למקום מסוים. חברה טובה שלי שמעה ורוצה ללכת גם. אני תמיד מודיעה במצבים כאלו (שאני לא יכולה ללכת איתה וקבעתי איתן) בחוסר ביטחון, ביישנות ולחץ. יצא לי לראות מישהי שמתמודדת במצב כזה בצורה ממש טובה וממש נחמדה. בא לי גם להיות כמוה עם יכולת טובה להיתמודד במצבים לא מתאימים. איך מתמודדים עם מצבים כאלו בצורה הכי נחמדה ומלאה בביטחון? ובכללי איך אתם עומדים על שלכם? כשמשהו לא מתאים לכם ואתם מרגישים לא בנוח. תודה לעונים!

אתם יודעים לעמוד על שלכם?

כן,תמיד

תלוי מתי, לפעמים צריך לותר

לא ממש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"