בגדה בי, איך אפשר להמשיך עם ייסורי נפש כאלה?

יוני בן 52 | כתב את השאלה ב-18/11/11 בשעה 18:55

אני נשוי למעלה מ-25 שנים, הילדים לא גרים איתנו.

יום אחד גיליתי שאשתי בוגדת עם גבר, לאחר חקירה קצרה גיליתי שהיא פוגשת אותו מספר פעמים בחודש.

עליתי עליה בעת שהיא התכתבה איתו בהתחלה, היא הכחישה הכל ואמרה שהיא רק מתכתבת, זה רק וירטואלי והיא עושה זאת מתוך סקרנות לבדוק עד כמה רחוק היא יכולה ללכת.

לאחר שהראתי לה הוכחות שהיא גם פגשה אותו וגם שכבה איתו היא נשברה וסיפרה לי הכל.

היא בקשה לסלוח לה והבטיחה שלא תמשיך במעשה ותנתק את הקשר אבל גם לאחר שסלחתי לה והיה נדמה לי שחזרנו לדרך המלך היא ניסתה נואשות לפגוש אותו לפחות עוד פעם אחת, הוא שהבין שעליתי עליו.

הוא ניסה לשמור מרחק וניסה להזהיר אותה בכך.

לאחר שגיליתי לה שגם לאחר שסלחתי לה היא עוד ניסתה ליצור קשר במיילים ובצ'אטים היא שוב ביקשה שאסלח לה.
אני התנתי זאת בללכת יחד לקבל ייעוץ זוגי והיא הסכימה.
היום, עברו כמה חודשים של יייעוץ זוגי ושיקום היחסים אבל המחשבה אינה מרפה ממני, עצם העובדה שהיא הייתה מאוהבת בו ולדבריה גם בי וזה לא הפריעה לה כי חיפשה ריגושים ועוד טעמים בחייה.

אני מרגיש מה זה פגוע ונבגד שאני לא יכול לחיות עם המחשבה הזו של הבגידה המשפילה.

איך היא השתנתה בשנתיים האחרות וסיכנה את הנישואין.
נכון שכיום האהבה פורחת ומתעצמת אבל אני לא יכול לשכוח שהיא בגדה ומעלה באימון שנתתי בה.
איך אפשר להמשיך הלאה עם ייסורי נפש כאלה?