מתבגרים מתבגרים
 
שאלה 122956
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

לא יודעת מה אני יעשה עם עצמי בחופש כשאשב לבד בבית בלי לצאת בכלל

דנה בת 13 | כתבה את השאלה ב-15/06/16 בשעה 17:23

אז ככה , הסיפור שלי דיי מסובך , בכיתה ז' הגעתי לבית ספר חדש שהתעקשתי עליו כי כל החברות מבית הספר היסודי היו שם , הכול התגלגל וכל אחת התפזרה לבנות חדשות והרבה בנות השתנו . התחברתי לרוב ועוד הכול היה בסדר בכיתה ז'.
כרגע אני בסיום ח' והמצב גרוע , כל השכבה כבר לא מאוחדת , ואני ועוד 2 חברות מהיסודי נשארנו חברות ממש ממש טובות עוד מכיתה ז' ובכיתה ח' התחלנו לריב על שטויות!!!!! בלי הפסקה ולרוב אני הייתי ה"יוזמת" של הריבים כי הרגשתי שהם ילדותיות בעבורי , רציתי לתפוס מרחק .(שיר ודורין -שמות בדויים)
**חייבת לציין שתמיד היינו דבוקות אחת לשניה**
הכרתי והתחברתי לילדה חדשה(ליאן- שם בדוי) ונהיינו ממש חברות טובות וכנראה שזה הציק לשתיים האחרות(שיר ודורין) ואז זה הגיע לכך שהריבים שלנו התחילו להיות בכלל על ליאן ואז רבתי גם איתה וכתוצאה מההרגשה שלי כבודדה השלמתי עם אחת מהקבוצות ושיצא שוב ריב השלמתי עם הקבוצה האחרת -לא חשבתי על הכיוון של לשחק בכלל לא- וזה יצא כמשחק בשתיהן . , ואז לקראת סוף שנה החלטתי לסגור הכול לעבור הלאה ולעשות סולחה עם כולם . השלמתי גם עם שיר ודורין וגם עם ליאן , שוב פעם הפריע לשיר ודורין והם רבו איתי על זה שהשלמתי עם ליאן(שימו לב לשטויות) ואז גם יצא שרבתי עם ליאן על שטות מוחלטת של אגו ... ואז שיר ודורין סחפו ילדה אחת לרכל עליי ויצא שרבתי איתה גם . עכשיו בכיתה ח ' כל אחת נהייתה עם הכיתה שלה , אין חברות מהשכבה ואין ידידים מהשכבה , מי שהכרת בכיתה ז הכרת וזהווו(ככה זה אצלנו) קשה ליצור קשר עם אחרות . יש לי שתי ידידים טןבים ממש אבל גם זה חפיף ולא קשר עמוק , נפגשים בביהס ומאז כלום .
שאר הבנות בכיתה מצאו את החברות שלהם וזהו . אני לבד , לבד לבד לבד , חוויתי תחושה של חרם בכיתה ד ואני מתחילה לחוות תחושה דומה שוב.
אמא שלי יודעת על הסיפור והיא אומרת שזה שטויות ויעבור .. אבל לא יודעת , אני מתביישת ללכת לבית ספר ושיראו אותי לבד בהפסקות ,אני אגואיסטית, קשה לי לסלוח לאנשים , מאוד קשה, וקשה לי לבקש סליחה . במקרים שסיפרתי כאן אני לא בטוחה שאני כאן עשיתי טעות , בכלל לא , או שזה תחושה רק שלי ..?
לא יודעת מה אני יעשה עם עצמי בחופש כשאשב לבד בבית בלי לצאת בכלל ממש אין לי אף אחד . תהיו איתי כנים בבקשה אני כבר לא יודעת מה לעשות !
נ.ב : אני לא מוצאת את עצמי בכלל בבית ספר הזה (ואני לא מתכוונת לעבור בית ספר) אני מרגישה שנורא התבגרתי בתקופה האחרונה , גם מבחינת דברים שאני עברתי בבית וגם בבית ספר , כולן מרגישות לי ילדותיות ברמות , אולי זה גם יעזור לכם לענות לי .

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות