היי
אני בת 20 ואני מאוד מוטרדת
אתמול הייתה מסיבת יומהולדת לידיד והיו הרבה אנשים שאני גם לא מכירה
אני וחברה שבאה איתי התיידדנו עם עוד שני בחורים ואז זרמנו איתם למועדון ומשם כדי להעביר את הלילה והשכרות שכרנו חדר.
לאחר מכן חברה שלי ואחד הבנים שכרו חדר נוסף לעצמם והשאירו אותי ואת הבחור השני בחדר.
אני חוששת שבכוס שהוא הכין לי לשתות הוא שם לי סם אונס משום שאחרי שהדלקתי טלויזיה ישר נרדמתי והעייפות גברה עליי מיד אחרי כמה לגימות מהכוס, מה גם שאני לא זוכרת הרבה פרטים ממה שקרה בחדר לא זוכרת מה היה שם, אני רק זוכרת במעורפל שהוא היה מעליי בלי חולצה.
בבוקר כשקמתי לא שמתי לב למשהו מוזר וגם לא חשבתי בכלל שקרה משהו או קיימנו יחסי מין פשוט הבחורים הקפיצו אותי ואת החברה שלי בחזרה לבתים שלנו.
מה שמחזק את החשש שלי הוא שכשחזרתי לבית שמתי לב שהתחתונים שלי לא יושבים עליי כמו שצריך כאילו מישהו הוריד לי אותם ושם לי אותם, ולא הלכתי לשרותים וכלום גם אם כן לא הייתי לובשת אותם כך.
אני רוצה את עזרתכם כדי לדעת אם זה אכן קרה כרגע אני לא יכולה ללכת לרופאת נשים ומאוחר לעשות את הבדיקה או לשמור שתן בצד כדי לוודא אם הוא שם לי או לא.
האפשרות האופטימית היחידה שאני חושבת עליה היא שאולי הוא עיסה להחדיר אחיי אבל ללא הצלחה, הבנתי גם כשהגברים שותים הם לא יכולים לקיים יחסי מין כמו שהם פיקחים.
לא ציינתי את זה אבל אני בתולה ואני רוצה לדעת מה ההרגשה אחרי הפעם הראשונה ובכלל אחרי סקס?
אני לא מרגישה משהו מוזר במפשעות וגם לא כואב לי ולא יורד דם ולפי מה שידוע לי זה שלא יורד דם לא מעיד על כלום אבל יש לי כאבים בצד אני לא יודעת ממה זה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות