היי אסק פיפל.
אני בת 14 ובזמן האחרון הבריאות שלי ממש חשובה לי. יכול להיות שפשוט לא היה לי מה לעשות בחופש ויצא שאני מתעניינת יותר בנושא.
אני משתדלת לאכול יותר דברים בריאים ופחות פחמימות ריקות וכו', אבל אני מרגישה שאולי אני לא אוכלת מספיק. מצד שני, יכול להיות שאני אוכלת מספיק ואם אגרום לעצמי לאכול גם כשאני לא רעבה אני פשוט אכניס אוכל מיותר לגוף שלי.
הבנתי שהקיבה מתרגלת לכמויות מסוימות של מזון, ואני פשוט מפחדת שהרגלתי את שלי לכמות קטנה מידי ושאני פוגעת בעצמי כשאני בסך הכל מנסה לעשות לגוף שלי משהו טוב.
בחופש אני מתעוררת בדרך כלל ב11:30 או ב:12:00, אוכלת ארוחה ב13:00, מנשנשת קצת אגוזים ותמרים, אוכלת משהו קטן בחמש ואוכלת עוד ארוחה לקראת שמונה. ארוחת הבוקר שלי הייתה היום שתי קערות של קינואה עם עדשים אדומות וקערה של סלט.
זה מספיק? אני פוגעת בעצמי? בבקשה תעזרו לי!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות