נתתי למישהו לעשות לי נעים, בגדתי? אני בן אדם נורא?

נטע בת 19 | כתבה את השאלה ב-03/09/16 בשעה 21:51

היי,
אני במערכת יחסים כבר 3 חודשים עם בחור ממש חמוד שאוהב אותי, מפנק ומשקיע, ואני מאוד רוצה לאהוב אותו חזרה כמו שהוא אוהב אותי, אבל לצערי אני לא מצליחה להתגבר על האקס שלי.
אני והאקס שלי סוג של חברי ילדות, עברנו לא מעט ביחד והיינו ביחד ממש מעט זמן, שבועיים וזהו. פשוט איכשהו הבנו שזה לא זה ויותר טוב לנו בתור ידידים.
אבל זה לא משנה את העובדה שהייתי מאוהבת בו בטירוף שנה-שנתיים, וזה לא נעלם אחרי הפרידה, אני חושבת עליו הרבה..
והיה לי יומולדת לפני חודש, אז האקס ושאר החברים שלי ארגנו לי מסיבת הפתעה (החבר לא נכח שם כי הוא פחות קשור, הוא אפילו לא מהאיזור של החברים שלי, לא מכיר אותם, אז חגגתי איתו בפרטי רק שנינו) הייתי שיכורה והאקס לקח אותי לחדר ושם דיברנו על הכל, הוא הודה שהוא מתחרט על זה שנפרדנו, הוא אמר שהוא אידיוט שהוא ויתר עליי והוא היה רוצה שאתן לזה עוד הזדמנות.
זה נהיה אינטימי בינינו, וזה הגיע למצב שהוא מנשק לי את הצוואר ואני כולי שוכבת על המיטה וגונחת. היה לי ממש נעים והייתי חרמנית בטירוף והרגשתי נורא בו זמנית בגלל החבר. נורא רצינו להתנשק אבל לא נתתי לזה לקרות, לא יודעת למה דווקא זה הפריע לי אבל עצרתי את זה כמה פעמים. וכמובן שלא שכבנו ולא כלום.
אני מבינה שכלית שהוא לא טוב לי, והחבר שאני איתו עכשיו הוא ממש מלאך אז עדיף שאהיה איתו. אז מבחינתי את ההחלטה שלי עשיתי, בחרתי בחבר.
השאלה היא מה עושים עכשיו עם זה שבגדתי בו כביכול? זה נחשב בכלל בגידה? לספר לו? אני בנאדם ממש נורא?

זה נחשב לבגידה?

כן

לא