איך לעשות לחברה טובה שלי מתנה מושלמת ליום הולדת שלה?

דורה בת 14 | כתבה את השאלה ב-28/09/16 בשעה 12:09

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
שלום,

אני קצת הספר רקע בקצר,
היא חברה הייתה הכי טובה ועשיתי מלאה טעויות שעכשיו אנחנו חברות טובות רק..
ואני רוצה לחזור כמו פעם (חברות הכי טובות).
היה לי מלאה רעיונות למתנות אבל זה קצת קשה כי אני רוצה שהיה לה את היום הולדת הכי טוב.
אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מושלמת, לא משהו שקונים ונותנים וביי.
משהו שגם קונים ואיזה משהו בחוץ
וזה לא לכל היום משהו בבוקר עד צהריים.
לא יודעת בית קפה?
או משהו
אני רוצה שהיה לה את היום הולדת הכי טוב
שהיה לה..
חשבתי על דובי ענק? והחוצה משהו ובסוף הבנתי שזה לא משהו מיוחד,
בקיצור מתנה שקונים אבל לא דובי
משהו שלא צפוי משהו שיפה מאוד...
ו גם היא שאלה אותי מה אני יעשה ביום הולדת שלה..
לא אמרתי רק ביקשה שזה לא היה משהו שזורקים אלה ביצים וקמח אני לא זוכרת איך קוראים לזה...

תודה רבה לכולם זה ממש ממש דחוף רעיונות בבקשה שלא דובי רעיונות שלא צפויים
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"