היי,
שמי מתן ועל הלב שלי יושבות כמה לבנות שאשמח אם תעזרו לי לפתור/להקטין את גודלן, אז תודה מראש לכולכם .
מצטער אם הקטע הבא על חיי יהיה ארוך ומייגע והוקיר תודה עמקיי ליבי לכל הקורא אותו.
אז ככה :
אני הבכור במשפחה (22.5) מתחתיי עוד ארבעה אחים קטנים בין הגילאים 14-20,
אנחנו שבעה נפשות בבית כולל ההורים ואנו גרים בבית שסך גודלו עולה על כ2.5 חדרים וסלון.
אז כמו שאתם מבינים קופסת סרדינים שחיים בא אנשים.
למשפחתי אין כסף אנו לא עשירים ולא חיים טוב אפילו אפשר להגיד שאנחנו מתחת לקו האדום (הייתי קורא לו הקו השחור)
בהיותי בן 18.5 התגייסתי להנדסה קרבית ובמשך תחילת השירות אבי נפצע בעבודה וכתוצאה מכך אושפז כ-5 חודשיים בביה"ח.
בגלל שהוא היה המפרנס העיקרי בביתנו, מצבינו הכלכלי החל להדרדר במהירות והגענו למצב של גמ"ח וכו'.
באותו זמן יצאתי עם מישהי שהייתה בוא נניח הקשר הראשון שלי (הייתי עם בנות לפני אבל לא קשר)
הבחורה הזו חשפה אותי לכל לעולם העישונים (חשיש, גראס, נייס גאי), אני רק רוצה לציין שהתחלתי לעשן טיפה לפני שהמקרה של אבי קרה.
אז באותו זמן שהמקרה של אבי קרה, ערקתי על מנת "לעזור" להורים ובאמת במקום לעשות את זה הייתי בורח איתה למקומות והיינו מעשנים כל היום ...
וככה כל יום אותה שיגרה .
ובעקבות המצב הזה כמו שאתם לבטח יודעים נכנסתי לכלא צבאי על עריקות, אמרתי שברחתי בשביל לעזור שזה בכלל פאקינג שקר אחד ענקקק!
יצאתי מהצבא אחרי עוד כמה כליאות (במצטבר 5.5 חודשיים שהייתי בכלא 4) וקיבלתי פטור "התנהגות רעה וחמורה".
יש לציין שאין לי בגרויות ואו 12 שנות לימוד כי איך נגיד את זה בשפה שכולכם תבינו **מושפע**
הייתי מעדיף לברוח לבית ולהיות במחשב .. בשביל משחק בשם קונטר סטרייק אבל זו לא הנקודה כאן.
כעבור כמעט 4 שנים שזו התקופה שאני נמצא בא עכשיו ומאז המקרה ההוא שהייתי בן 18.5.
לא הצלחתי בעבודות כל עבודה שהייתי בא פוטרתי לאחר 4-5 חודשים, נקלעתי לחובות עקב ויזה שהייתה לי ובזבזתי כאילו אני רוטשיילד וכל זה על כלום! סמים ומסיבות.
לא הצלחתי לחסוך שקל ואני עדיין לא מצליח.
אני מעשן בגדר יום יומי סמים קלים העונים לשם חשיש וגראס וליתר דיוק אני מעשן בבאנג.
אני עובד בחברת פלאפון בתור נציג מכירות באחד הקניונים ומשתכר ממשכורת שלא עוברת את ה5,000 ש״ח בחודש
ובנוסף אני חתום חוזה לשנה שאם אעזוב לפני סיומה אצטרך לשלם קנס כספי העולה על כ-2,000 ש״ח
אין לי לא מקצוע ולא תואר.
ההורדות החודשיות הקבועות שלי עולות על כ- 2,000 - 2,400 ש״ח בחודש (ביטוח רכב, פלאפון, מכשירים, צ'קים שפיזרתי)
כל פעם אני מסיים את החודש במינוס, יש לציין שלקחתי מהורי במשך ה-4 השנים האלה סכום כספי העולה על 50,000 ש״ח שמהאוכל של אחיי הקטנים הם הוציאו בשבילי ואמרתי שאחזיר ואני לא מצליח פשוט לא מצליח.
לא מזמן קניתי רכב שגם הוריי עזרו לי לשלם עליו קצת, חסכתי כסף על בדיקה והזדמברתי עם רכב פח, אני לא יודע איך להסתכל להוריי כבר בעיניים כל משהו שאני נוגע בו בחיים האלה נהרס ואו לא הולך.
אני כל יום מייחל לזמן שאוכל להחזיר להם את הכל ובגלל שאני מעשן הם גם מסתכלים עליי בתור "נרקומן ונצלן"
איך אני מקים את עצמי בחזרה על הרגליים ולהיות מבוסס וחזק ויותר ולהחזיר להם הכל
מיצידי לעבוד 24/7 אבל המשמרות כאן רנדומליות אז זה בלתי אפשרי.
אינני יודע מה לעשות בבקשה ממכם אנשים שהיו/מבינים את מצבים עזרו לי לשפר את חיי להגיע למצב של לחיות! אני כבר עוד קצת מרים ידיים!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות