שלום לכולם. אני משרת ביחידה עורפית. ביחידה, לצערי, אין הרבה תקני קצונה ולכן קשה מאוד לצאת. הייתי כבר בוועדות קצונה פעם אחת ולא עברתי (לקחו מישהו אחר), אז החלטתי לנסות את מזלי במקום אחר ביחידה שבו אני מאמין שאצליח להתקבל ולעבור. במחלקה שלי, הציעו לי תפקיד שנה שלישית שהוא תפקיד פיקודי לכל דבר אך ללא קצונה. עם זאת, אני מרגיש שלא מספיק אמצה את עצמי בתפקיד ושאני יכול להוביל קבוצת אנשים גדולה יותר מזו שאקבל, ומבחינתי לצאת לקצונה זה עדיף בהחלט, מהרבה הרבה סיבות.
ניסיון חוזר לצאת לקצונה יכול לגרום לי להפסיד את התפקיד הפיקודי שהציעו לי, ובמידה ולא אצא בסוף לקצונה - אצא "קירח" משני הכיוונים. השאלה שלי היא - מה לדעתכם כדאי לי לעשות? מצד אחד, אומרים שעדיף ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ, ומצד שני אם לא אקח סיכון - איך אדע אם יכולתי? ואיך אחיה עם עצמי אחר כך בידיעה שיכלתי לנסות עוד ולא עשיתי זאת?
בכל אופן, פתיחה של הנושא מחדש מול המפקד תתקל בפרצופים כאלה ואחרים, כי כיביכול אני כבר מיועד לתפקיד הפיקודי וכעת יצטרכו למצוא לי מחליף... מה דעתכם?
תודה!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות