זוגיות זוגיות
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, 0 השתתפו בסקר ו-0 דרגו את העצות.

מצאתי את הבן זוג שלי גולש באתר הכרויות... אני מרגיש זוועה

אנונימי בן 21 | כתב את השאלה ב-27/12/16 בשעה 16:21

סתם מרגיש שאני חייב לפרוק.. האמת שבחיים לא עשיתי את זה כאן
אז יש לי בן זוג כבר כמעט חודש.. אני ממש אוהב אותו, כיף לי איתו ואני מקבל ממנו את הרושם שגם לו איתי, כי הוא כל הזמן רוצה להיפגש איתי. לפני שהכרנו הייתי בעיקר סתם סטוציונר, ונורא אהבתי להיפגש עם גברים כל הזמן. אבל מאז שפגשתי אותו אני איבדתי את החשק הזה של להיפגש עם גברים אחרים כי אני סוג של התאהבתי בו ואני מרגיש שאני לא נמשך יותר לאף גבר אחר, לא משנה כמה טוב הוא יראה.
הבעיה שלי היא שאני בחור מאוד פגיע ורגיש, גם אם אני לא מראה את זה כלפי חוץ. הוא סיפר לי שהייתה לו חברה במשך שנה וחצי, ושהוא בגד בה המון, גם עם גברים וגם עם נשים. מאז הבנתי שמדובר במישהו שלא באמת יכול להיות בזוגיות עם בנאדם מבלי לשכב עם אחרים מהצד. אני בנאדם מאוד רגיש ופגיע, ואני יכול להיפגע בצורה קיצונית במיוחד מאנשים שאני אוהב. בגידה ממנו יכולה לגמרי לשבור אותי נפשית.
לפני שנפגשנו היה לי טינדר על הפלאפון שלי, ומאז שכחתי למחוק אותו. היום לפתע קיבלתי התראה שקיבלתי הודעה ממישהו דרך האפליקציה, אז נכנסתי לראות מי שלח לי הודעה - מתוך סקרנות בלבד. בקיצור, אחרי 2 דקות שגלשתי שם, נתקלתי בפרופיל של הבן זוג שלי. שלחתי לו הודעה בווצאפ שנתקלתי בפרופיל שלו, והוא מצידו טען שהוא מחק את האפליקציה ושאין לו מושג איך הוא עדיין מופיע שם. אני כבר הבנתי מיד שזה שקר כי בתמונת פרופיל הייתה לו תמונה חדשה שהוא צילם ממש לאחרונה.
בקיצור.. מה לעשות? להתמודד עם זה שהוא פשוט רוצה גם לשכב בסתר עם אחרים אפילו שזה פוגע בי עד עמקי נשמתי, או לחתוך את זה כאן ועכשיו לפני שיהיה מאוחר מידי?
האמת שאני מרגיש שאני לא יכול להיפרד ממנו כי אני ממש אוהב אותו, ואם אני לא אראה אותו יותר אני אתמוטט.
מה עלי לעשות?

להיפרד?

כן
 
41
לא
 
2
 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות