רוצה לתבוע את הבן זוג שאנס אבל לא יודעת אם כדאי כי יש לו ילדה, לתבוע?

מותסכלת בת 20 | כתבה את השאלה ב-06/01/17 בשעה 18:44

אוקי היי, דבר ראשון אני יודעת שמה שאני הולכת לכתוב נשמע הזוי ביותר אז בבקשה לא לשפוט. אז אני אספר את מה שקרה מההתחלה.
אז פגשתי מישהו לפני שנה , הוא היה נראה ממש טוב בן 25 , יצאנו כמה פעמים ואז הוא סיפר לי שיש לו ילדה , אז כמובן שנרתעתי לגמרי ואפילו התרחקתי כדי לסיים את זה , אבל איכשהוא נמשכתי אליו והוא אליי והייתי כל כך עיוורת, הוא היה כל כך נחמד ולא הראה שום סימן לאלימות .. חזרנו, אחרי זה ופגשתי את הילדה והכל היה בסדר , והתחלתי להתעניין למה בגיל כל כך צעיר להביא ילדה ומה עם האמא והוא סיפר לי ש הוא היה בן 20 הוא פגש מישהי מבוגרת ממנו ב7 שנים והוא והיא לא התכוונו למשהו רציני רק יזיזים, והיא אמרה לו שהיא לוקחת גלולות אבל היא לא לקחה כי היא רצתה שהוא ישאר איתה בסוף היא אמרה לו שהיא בהריון והוא ביקש ממנה לשקול הפלה והיא אמרה לו שהיא לא יכולה לעשות יותר הפלות כי זה עלול לפגוע ברחם שלה, קרה מה שקרה היא ילדה ואז היא אמרה לו שהיא לא רוצה את הילדה בסוף וברחה לחוץ לארץ והוא לא רצה לערב משטרה בשביל הילדה. עכשיו .. אני והוא היינו ביחסים טובים מאוד , מאוהבים מעל הראש והוא לא הראה שום סימן למשהו .. אבל בזמן האחרון הכרתי מישהו , כמובן שלא בגדתי בו אבל התאהבתי במישהו האחר והחלטתי שלפני שיקרה משהו ביני לבינו אני רוצה להפרד. וכמובן שהיה לי קשה מאוד להגיע להחלטה הזאתי .. אז באתי אליו הביתה דיברתי איתו, הוא התעצבן מאוד ונעלב ואז הוא ביקש שנקיים יחסי מין פעם אחרונה וכמובן שהתנגדתי כי זה היה נשמע לי הזוי ... אבל הוא ביקש כמה פעמים וביקשתי ממנו להפסיק ושאני רוצה ללכת אבל הוא לא הפסיק , הוא תפס אותי, ואתם יכולים לנחש מה קרה אחרי זה. אני מאוד פגועה לא סיפרתי לאף אחד חוץ מהחברה הכי טובה שלי...
הוא התקשר אליי מיליון פעם שלח הודעות ואפילו הגיעה לבית שלי וביקש שנחזור ושהוא מצטער ושהוא אוהב אותי כל כך והוא לא יודע מה הוא יעשה בלעדיי, סירבתי וביקשתי שיחזור לפני שאני אזמין משטרה ובהתחלה הוא לא הלך אבל שהוא ראה שאני רצינית הוא הלך, ומאז הוא לא מפסיק להתקשר ולשלוח הודעות, עכשיו הקטע הכי גרוע זה שהרווחה רוצה לקחת את הילדה בגלל שהם טוענים שאין לו את האמצעים להחזיק אותה
והוא בכלל בבלאגן ענק.

בקיצור אני לא יודעת מה לעשות אני רוצה להיות שם בשבילו אבל אני בדילמה נוראית, אני בוכה כך הזמן ואין אני לא רוצה לספר לרף אחד.

מה לעשות?

לזרוק

לא

בתגובות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"