גם בתור ילדה וגם בתור נערה בתיכון הייתי רזה וחטובה, והייתי עושה ספורט לסירוגין, אף פעם לא ממש התמדתי או התחברתי לזה. היו תקופות קצרות שהייתי נמנעת מחטיפים ובצקים אבל רוב חיי הרשתי לעצמי לאכול מה שאני רוצה ונהנתי מ"גנים טובים" ששמרו עליי רזה ומחוטבת.
כל זה השתנה בגיל 18. אז אפשר להאשים את הגלולות (תיאבון מוגבר או שההורמונים משמינים) ואפשר גם אולי להאשים את הזוגיות, כן, הבילוי האהוב עלינו זה פשוט ללכת למסעדות והרבה, והייתי גם יכולה להאשים את הצבא אבל זה ההשמנה שלי התחילה הרבה לפני.
אני יודעת שאני לא שמנה, אני לובשת מידה 36 ביום טוב 38 ביום רע.
ואם אני עם בגדים סביר להניח שלא יחשבו שאני שמנה.
אבל אני מסתכלת על עצמי במראה, ופשוט יש לי בטן שמעולם לא הייתה לי, ממשקל 40 בתחילת יב למשקל 53 נכון להיום (שנה וחצי מאז תחילת יב') (הגובה שלי 157)
איך להרים את עצמי לעשות ספורט ולאכול נכון. אני כל כך אוהבת אוכל, אוכל טוב. ואוהבת ללכת למסעדות ולאכול שם הרבה. מעולם לא התעסקתי בזה, אהבתי את הגוף שלי. אני לא מסוגלת להסתכל על עצמי עם הבטן הנפוחה הזו, הגינסים שקטנים עליי פתאום והידיים שלי שהגופיות לא ממש מחמיאות להן.
למישהו יש טיפים לתזונה נכונה ואיזה תרגילים בספורט יעזרו לי לחטב את עצמי?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות