הייתי במועדון חשפנות מוכר אחד בחו"ל. היו שם בנות מטופחות, יפות ומאוד מאוד מושקעות מכל העולם (ג'ייקה, רוסיה, ספרד, יוון, צ'כיה...).
הדעה הקדומה שזה בנות מסכנות, אימהות חד הוריות, מוכות, חלשות ועם דימוי עצמי נמוך שנאלצות להפשיל את עצמן תמורת תשלום. אין דבר רחוק יותר מהמציאות מהתיאור במשפט הקודם.
ראיתי בנות מלאות ביטחון עצמי, קלילות, שנראות כאילו שמעבירות בחדר כושר לפחות כמה שעות ביום. עם יכלות אתלטיות וכוראוגרפיה מדהימות. ריקוד עמוד נראה וואו אחד גדול מבחינת יכולת גופנית. סיבוב שמתגבר עם הקצב של השיר ומסתיים בהחלקה למטה. מרהיב. חלק מהריקודים לא היו מביישים תחרות ריקוד מקצועית.
לחשוב שהבנות היו שם עושות את תוך כדי הפשלה עצמית זה כך כל לא להבין את אופי המקום... ראיתי בנות שבדיוק סימו את ההופעה שלהם יושבות על בירה ליד הבמה וצופות בחברות שלהם ואפילו מוחות כפיים בסוף.
מיותר לציין שאין קשר לזנות: במועדון היה בר, במה, וחדרונים בגודל חצי מטר שיש בהם רק שלוחן אחד (בשביל ריקוד פרטי). אין חדרים "אינטימיים".
למה כל הדימוי הזה של נשים מסכנות, עלובות, מנוצלות וסובלות? למה אם בחורה מעלה תמונה חושפנית בפייס, אז זה בסדר ואם היא לוקחת על זה תשלום אז היא לא?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות