חבר שלי מתגייס לקרבי, האם הצבא יהרוס לנו את הקשר?

ליאל בת 17 | כתבה את השאלה ב-26/07/17 בשעה 12:53

כפי שניתן לראות בכותרת השאלה, חבר שלי מתגייס לקרבי, הוא מורעל ונחוש בדעתו שזה מה שהוא רוצה להיות בצבא ואכן עם פרופיל 97 הצבא נתן לו רק אפשרויות קרביות כמו שהוא רוצה...
אנחנו ביחד שנה וחצי ורגילים להיות אחד עם השנייה פשוט 24/7 ואם אנחנו לא ביחד אז לדבר בטלפון ווצאפ והכל באופן תמידי ומרוב שהקשר כל כך קרוב אפילו מהצד אומרים לנו שאנחנו די דביקים .
הוא עוד חודשיים מתגייס וכל פעם כשאני חושבת על זה אני מתחילה לבכות. הרבה מהצד אומרים לי שהצבא הורס קשרים, ושמעטים הזוגות שישרדו ביחד קשר שהגבר בקרבי עקב העובדה שרואים אחד את השני פעם בשבועיים שלוש והדיבור אחד עם השנייה מועט...
אני באמת שלא רואה את עצמי בלעדיו וקשה לי עם העובדה שאולי הקשר שלנו יסתיים בגלל הרצון הזה שלו להיות לוחם.
איך להתמודד עם זה? והאם באמת הקשר שלנו לא ישרוד את הצבא?

הצבא יהרוס את מה שיש ביננו?

כן

לא

אחר(תגובות)