אני נשוי כמה שנים למישהי מדהימה שאין בנינו סודות ואנחנו משתפים אחד את השניה בהכל .
קצת אבסורד להגיד את זה כשיש לי סוד אחד שמעולם לא שיתפתי אותה בו .
הצלחתי לחסוך סכום מאד גבוה לפני שהתחתנתי והוא שמור אצלי בחשבון נפרד וללא ידיעה של אף אחד מלבד אבא שלי ,שבמקרה וקורה לי משהו הסכום אוטומטית עובר אליו כי שנינו בעלי החשבון .
כשהתחתנו אבא שלי קנה לי בית שרשום על שמו אבל הוא שלי לכל דבר ועניין .. ( היא חתומה על הסכם ממון ומודעת לזה שהבית על שמו ולא שלנו )
אפשר להגיד שהיא נכנסה לקשר בנינו רק עם ״תחתונים ״ אני לא מחסיר ממנה כלום , להיפך אני אחראי לכל ההוצאות ולכל התפעול של הבית .. המשכורת שהיא מרוויחה מבחינתי שלה וזה נטו לבזבוזים ולדברים שהיא זקוקה להם , אני לא נוגע בשקל שהיא מרוויחה .
מראש אמרתי לה שאני לא זקוק לכסף שלה .
היא מרוויחה סכום מצחיק ביחס למה שאני מרוויח ואני לא רואה טעם בכלל לגעת בו .
הכסף שנמצא בחשבון פרטי לא משרת אותנו ואנחנו לא זקוקים לו בכלל .
יש לנו הרבה מעבר למה שיש לכל זוג צעיר שאני מכיר .
השאלה אם זה מוסרי להסתיר משהו כזה ?
בכל מקרה אני לא מתכוון בזמן הקרוב לגעת בו ..
סתם עוד פרט קטן .. הבית שאנחנו גרים בו הוא שלי ולכל החיים , זה נכון שהוא רשום על השם של אבא שלי אבל זה רק בכדי להבטיח שחס וחלילה משהו ישתבש היא לא תוכל לקבל חצי ממנו .
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות