מה שעובר עליי מה שעובר עליי
 
שאלה 192323
 
הזמן
 
דווח
 
נהל
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

התרגלתי לחיות לבד, האם זה מוזר לשבת במסעדה לבד?

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-02/11/17 בשעה 19:16

אני בחור בן 28 שקולל ע"י אלוהי היהודים ועתיד לחיות לבד כל חייו.
בזמנו היו לי חברים ואף מספר חברות. קרו מספר טרגדיות בחיי ומרבית הקשרים נותקו, ואף נוצרו נתקים בקשרי משפחה.
כיום יש לי חבר חולה שבגדול תקשורת איתו זה הודעות SMS פעם בכמה חודשים, ו-2 ידידות- אחת שמטיילת איתי לעיתים ואחת שאני יוצא איתה לשתות פעם ב.. אבל זה יותר בקטע של ביזנס- אני מסיע אותך תמורת טובות מיניות כאלה ואחרות (לא סקס) ופחות ידידות. (תחסכו ממני את ה-,אתה לבד כי כך אתה מתייחס לנשים' -זו ממש לא הסיבה ואני גם לא רוצה להכנס לזה כי זו לא מטרת הפוסו).

המצב הוא שהתרגלתי מזמן לחיות לבד. זה אומר שכל מקום אני אלך לבד. לעיתים אני נוהג ללכת למסעדות בורגניות כאלה ואחרות- לבד. זה אומר שאני אשב על הבר או בשולחן ליחיד (לעיתים אין כזה אז אני יושב בשולחן לזוג) ומזמין לעיתים מנות ומשקאות יקרים ומתפנק- לבד.

זה גם אומר שאני מטייל לבד. אם זה טיול לירדן או לאירופה.

לעיתים אני מרגיש שמסתכלים עלי מוזר. מארחות תמיד שואלות כמה אנחנו כאילו יש איתי עוד אנשים שעתידים לבוא. באתרי תיירות האופצית ברירת מחדל היא קודם כל לחפש מלונות ל2 מבוגרים, ולא לאחד.

שאלותיי:
1. האם זה מוזר לשבת במסעדה לבד?
2. בטיולים- האם עצם זה שאני לבד אומר שאשלם קצת יותר בטיולים שלי? למשל- חדר לזוג ללילה עולה 300, וחדר ליחיד זה אותו מחיר כי זה תכל'ס חדר זוגי אז אני גם אשלם 300?
או, שאשלם 200, אבל עדיין אצא שאשלם קצת יותר כי אני יחיד? (אני לא אשלם את החלק היחסי שלי 150 ללילה).
כלומר איך תחום המלונאות מקבל מטיילים בודדים? והאם כלכלית אני מרוויח או מפסיד או לא זה ולא זה?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות