חטפתי מכות בבסיס ולוקח זמן עד שיעבירו אותי. איך אני אמורה לישון בבסיס?

מוריה בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/12/17 בשעה 21:55

טוב אז ככה אני לא כולכך יודעת איך להתחיל אני גם יתחיל עכשיו לבכות כשאתחיל לדבר על זה , אני בת 20 משרתת בחיל האוויר אני עושה 11/3 כבר שנה וחודשיים בצבא , אני נמצאת בתפקיד שאני נורא סובלת ממנו ביום יום מאז שהגעתי לשם אני בדיכאון אני לא מפסיקה לבכות מתרחקת מכל האנשים מתחילה לשנוא את האנשים מסביבי מחפשת סיבה לא לדבר עם אנשים ולא לתקשר איתם יותר מדי , היה לי שיחה עם קפס (כמו קבן) לפני חודשיים והוא אמר לי שזה עניין של הסתגלות ואין יותר מדי מה לעשות עם זה בקיצור נפנף אותי ולא באמת עזר לי, ולפני כמעט חודש התחלתי להוציא מלא גימלים כי הרגשתי שבאמת נמאס לי ואני לא מסוגלת ואז הייתי צריכה לחזור לבסיס לסגור שבת והייתי במגורים אני ועוד איזה משהי ( היא לא חברה שלי שלום שלום לא מעבר) שלחה לי תמונה בווצאפ והתחילה להאשים אותי במשהו שלא עשיתי ( אני בכוונה לא מפרטת כאן) אז התחלתי להסביר לה ביפה שזאת לא אני ויש כאן עוד בנות במגורים והיא המשיכה להאשים אותי ולדבר אלי מסריח ולהגיד שזאת כן אני, אז אחרי כמה פעמים שהסברתי לה שזאת לא אני והיא לא הבינה אז קצת יצאתי עליה ואמרתי לה שפשוט תשחרר ממני ויצא לי בת זונה ואז היא החליטה להכנס אלי לחדר ולדפוק לי מכות של החיים דפקה לי אגרוף לפרוצף בעטה בי עם נעלי צבא בצלעות ירד לי מלא דם מהפה חטפתי מכה בראש בנוסף, לא החזרתי לה גם כי הייתי בשוק וגם כי אני הרבה יותר קטנה ממנה,בקיצור היו קצינים נגדים היה שם בלאגן שלם הרגשתי חסרת אונים ממה שהיה בחיים שלי לא רבתי מכות ובחיים לא הגעתי למצב של מכות , אחרכך התפנתי למיון שם אמרו שקבלתי מכות יבשות ושיש לי מזל למה זה יכל להגמר הרבה יותר רע קבלתי שם 7 גימלים הייתי בבית במשך שבוע הייתי מרותקת למיטה זה ממש השפיע עלי נפשית עוד במיוחד שלא רציתי להשאר שם ואחרי מה שקרה לי זה עוד יותר עשה לי חשק לא להיות שם ולא להגיע לבסיס אחרי הגימלים הוצאתי עוד שבוע גימלים והייתי בבית אחרי השבוע הזה המפקד שלי התקשר אלי ואמר לי לחזור לבסיס אמרתי לו שאני לא מעוניינת ועובר עלי דברים ואני לא מסוגלת אמרתי לו שיקבע לי שיחה דחופה אצל הקפס כי עד שאני לא רואה קפס אני לא מתכוונת להגיע לבסיס .הוא באמת קבע לי שיחה אצל הקפס קבלתי אחרי רק שבועיים שיחה איתו ובדוח 1 הוא דיווח שאני נפקדת עשיתי את זה מחוסר אונים לא רציתי להגיע למצב כזה אבל באמת שנפשית כבר לא הייתי מסוגלת אחרי מקרה כזה , אחרי שבועיים באתי לשיחה עם הקפס ודברתי איתו וסיפרתי לו את המקרה אמרתי לו שאני בחרדות ואני בדיכאון מאז המצב ועוד לפני מה שקרה הייתי בדיכאון ומצב נפשי לא טוב ואחרי המקרה הזה בכלל ושם בכיתי לו את החיים שלי הוא הסתכל עלי ברחמים וראיתי שהוא באמת רוצה לעזור לי אני יכולה לסמוך עליו?.
הוא אמר לי שהוא ימליץ למפקדים שלי שאעבור תפקיד /בסיס ושהוא יקבע לי לעוד חודש עוד פגישה איתו אבל מה אני עושה עם כל העניין הזה של לחזור לבסיס לקבל ריתוק ?אחרי שהדגשתי את זה לקפס שאני לא יכולה לישון בבסיס ! גם אם אני אקבל תנאי זה לא משנה כי ביום ביום אני צריכה לישון בבסיס ,אני כבר לא יודעת מה לעשות עם החיים שלי באמת כל היום אני במחשבות על זה וזה משגע אותי , עכשיו הקפס אמר שהוא ימליץ אבל עד אז העברת תפקיד או בסיס איך אני אמורה לישון בבסיס?אני נפקדת ובראשון זה כבר יהיה היום ה22( זה יהפוך לעריקות) . מה אתם ממליצים לי לעשות?אתם חושבים שהמפקדים באמת יקשיבו לקפס ואקבל יומיות בגלל מה שעברתי?
לחזור לבסיס בראשון ?או מחר ?
מה אני עושה????? תעזרו לי!
להיות עריקה במשך שבועיים ואחרכך להכנס לכלא ואז להגיע לבסיס ולדבר עם המפקד בסיס ?? מה אתם ממליצים לי לעשות? בבקשה רק מי שמבין ומי שחייל! מי שלא אבקש לא לתת סתם הצעות מיותרות!

מה לעשות ?

לחזור לבסיס

לא לחזור ולעמוד על שליוגם אם צריך להכנס לכלא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"