לא מצליחה לאהוב את עצמי, איך עושים את זה?

מתוסבכת בת 18 | כתבה את השאלה ב-11/01/18 בשעה 11:14

בילדות שלי הייתי ילדה שמנה (עד גיל 13 פחות או יותר) ותמיד הבטחון העצמי שלי היה בריצפה, לא אהבתי את הגוף שלי, לא אהבתי את עצמי עד למצב שלא יכלתי להסתכל על עצמי והלכתי עם ג׳קטים בשיא הקיץ. בגיל 13 לקחתי את עצמי בידיים וירדתי במשקל. כמובן שהחלו המחמאות מהסביבה והאהדה וכן זה העלה לי לאט לאט את הבטחון העצמי. היום הבטחון העצמי שלי יחסית טוב אבל אני מוצאת את עצמי משתגעת מכל פגם הכי קטן בי.
אני נראת טוב (לפי מה שכולם אומרים), מפותחת מאוד לגילי, הרבה בנים מתחילים איתי. אני מתאמנת כל יום אוכלת נכון ואני נחשבת לאחת הבנות ה״שוות״ בשכבה (יב) אבל בכל זאת כל משהו הכי קטן שלא במקום מבחינתי פשוט נראה לי כמו סוף העולם.
אני רוצה לאהוב את עצמי! אני רוצה לקבל את הפגמים שבי ולהעריך כל מילימטר בגוף שלי.
איך עושים את זה? איך ואם אפשר בכלל לעבוד על זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"