לקב"ן לא היה איכפת שנאנסתי ועכשיו הבית שלי מתפרק ואין לי למי לפנות, מה לעשות?

נער צעיר בן 18 | כתב את השאלה ב-20/01/18 בשעה 17:04

שלום לכולם אני הנער הזה שסיפרתי לפני כמה חודשים שעברתי אונס נוראי כמה פעמיים מאותו אדם לפני כמה שנים זה היה הדבר הוביל שאצל הקבן לא יכולתי יותר וסיפרתי את האמת הקבן היה אטום לחלוטין הוא אפילו לא התייחס לזה אלו שמשקרים שאומרים מלא דברים להם הוא האמין ולי שסיפרתי את האמת לא ! זה מראה כמה שהמדינה שלנו נוראית מהבחינה הזאת שלא תטעו אני בעד להתגייס והכול אבל זה לא מתאים לי לאופי שלי ולמה שעברתי אני לא מסוגל אני כבר באמת לא ידוע מה לעשות ההורים שלי מתגרשים יש המון באלגן בבית אנחנו עומדים להיות עניים חסרי כול אני לא יודע מה לעשות הבית שלי מתפרק בתי משפט בתי דין רבניים קשה לי ואני אהיה חייב לעזור לאמא שלי כספית יש לי אח גדול שהוא עוזב את הבית בקרוב ואחיות תאומות בנות 15 ואני רק האמצעי לבד אני מותש מאוד וחושב לי לציין שאני ממש לא מפונק לכול אלו שירשמו לי פה !
אני טיפלתי בסבי הסיעודי במשך 5 שנים החלפתי חיתולים קילחתי אותו האכלתי אותו הכול הכול ופשוט אני מרגיש עכשיו שאני על הפנים ראיתי אותו עם כול הקקי אני הייתי מנקה היו ימים שלא הייתי יודע איך אני אמצא אותו כי הכול הוא בלאגן היה נוראי אבל לא יכולתי לזרוק אותו בחיים אף נכד לא עזר או בא אני הייתי כול יום אחרי בית ספר בא אליו כול יום ולוקח אותו מבית חולין מבקש טפסי 17 קונה תרופות הכול הכול הולך איתו לבנק פשוט הכול
עכשיו שאתם יודעים עלי הכול מה אוכל לעשות ללכת לפסיכולוג לשתף כי לקבן לנסוע לשם אני לא הולך בכלל אני נורא מפחד ממנו והוא לא עזר לי בכלל !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"