אני בדיכאון ומפחדת מרופאים, האם טיפול קמבו יעזור לי?

אבודה בת 34 | כתבה את השאלה ב-27/01/18 בשעה 16:59

אני בדיכאון.
המצב הבריאותי שלי על הפנים ואני מפחדת מרופאים וממרפאות,(זה יותר עצוב ממצחיק)
אני לא הולכת להיבדק....מתה מפחד רק מהמחשבה על טיפול רפואי כלשהו ואני לא יודעת מה יש לי אני רק יודעת שכל הגוף שלי כואב ושאני כל הזמן חולה(כאבי ראש,דלקות:גרון,אוזניים,צינון,שיעול שנמשך כבר כמעט שנתיים)
אני מכורה ליותר מידי דברים ואני פוסט טראומטית.

שמעתי על טיפול קמבו ואני חושבת שהוא יכול לעזור לי.
-בטיפול עצמו נעשה שימוש בארס של צפרדע קמבו מהאמאזונס,

"....במהלך טיפול הקמבו, המטפל "צורב" נקודות עדינות בעור בעזרת מקל קטורת. נקודות אלו חושפות שיכבה עדינה של עור ומאפשרות את כניסת הקמבו ישירות למערכת הלימפטית (חיסונית). במהלך הטיפול, המטופל חווה אפקט מְמָרֵק, ניקוי של הכבד, ניקוי של המעי ומערכת העיכול. ההשפעה העיקרית נמשכת עד כחצי שעה ואנשים שהתנסו מדווחים על הופעת אנרגיה חיונית ותחושה כללית של חוסן ובריאות.

השבטים שמשתמשים בקמבו מאמינים שהוא מסיר מחסומים רוחניים ומסדר מחדש את הנפש. מנקודה זאת אנשים משנים את גישתם ואת הדפוסים הקשורים לבריאותם...."

קראתי על זה קצת ומלבד ביקורת שלילית אחת,שלא הייתה על הטיפול אלא על "הניצול" של הצפרדעים,לא הצלחתי למצוא על זה "מילה" בעברית אבל לעומת זאת כשעשיתי חיפוש באנגלית מצאתי כתבה קטנה על בחורה בפולין שעשתה את ההליך הזה ונפטרה מספר שעות לאחר מכן.
אבל היא היחידה שמצאתי ובינינו...החיים שלי לא כאלה יקרים לי,הלוואי והייתה לי אפשרות למות באופן הירואי כלשהו(זה בהחלט היה מעניק לשאריות חיי משמעות),אבל אין לי,אני כרגע צל של כלום.

סליחה על החפירה זה פשוט נשמע יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי כי זה בדיוק מה שאני צריכה,משהו שירפא לי גם את הגוף וגם את הנפש.

האם כדאי לי לעשות את הטיפול הזה?

כן!!עשיתי אותו והוא מעולה,כל מה שכותבים עליו נכון.

תתגברי על הפחד ולכי לרופא,מקסימום הוא יגיד לך שנארו לך יומיי

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"