אני בתת משקל ומרגישה לא יפה בגלל הרזון שלי, מה לעשות?

מיואשת בת 18 | כתבה את השאלה ב-08/08/18 בשעה 11:01

היי אני בת 18 עם משקל 45 וגובה 1.70 קשה לי להגיד את זה אבל אני בתת משקל ממשי ואני רוצה לעשות שינוי הדבר היחיד שאני שונאת אצלי זה הגוף שלי בגללו אני לא מרגישה יפה ותמיד שמה בגדים שגדולים עליי כדי להסתיר את הרזון שלי ונמאס לי מזה בא לי לעשות שינוי. הכל התחיל בסוף כיתה ט הייתי שוקלת 55 והייתי שמנה לגילי בחופש הגדול אני זוכרת שלא יצאתי מהבית חודשיים בגלל שהייתי בדכאון ממשי כי לא היו לי חברים ולא היה לי מה לעשות ומאז אני פשוט הולכת ויורדת במשקל הדכאון נהיה חבר שלי פשוט תמיד בדכאון לפני בערך חצי שנה ניסיתי לאכול ממש עד שבא לי להקיא ככה משהו כמו שבוע ואז התייאשתי ושוב חזרתי לעצמי לפעמים אני שוכחת לאכול ואז בלילה כשאני הולכת לישון הבטן שלי ממש מקרקרת ואז אני קמה לאכול קצת פשוט אין לי חשק לאכול ואני מתעצלת לקום ולהכין לי לאכול ולא יודעת מה לעשות עם עצמי אני מתגעגעת לילדה שהייתי לפני שמחה, יפה ובריאה כל כך בא לי לחזור להיות כזאת. אני אשמח לעצות ותודה מראש:)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"