אני מרגישה כל כך חרטה, כל כך רע עם עצמי..
אני לא מאובחנת אם הפרעות אכילה אבל אני די בטוחה שיש לי כי יש לי אותן תופעות שיש למי שיש הפרעות אכילה..
אני סופרת קלוריות, עושה המון ספורט, מרעיבה את עצמי, לא אוכלת... אפילו שיקרתי לאמא שלי כמה פעמים שאלתי כדי שהיא תתן לי לצאת לעשות ספורט.
אמרתי לעצמי שאני לא יאכל הרבה בחג אבל היה כל כך הרבה אוכל.. אכלתי.. ואכלתי..כל כך הרבה זמן לא זכיתי בתחושת שובע.. ששכחתי שאפשר להיות שבעים מאוכל. אז אכלתי 20 תפוחי אדמה והמון המון אורז עד ששבעתי. ואז לקינוח היו כדורי שוקולד אז אכלתי 10 כדורי שוקולד.
אחרי החג הורדתי את הבגדים והבטן שלי היתה נפוחההההההה!!
התחלתי לבכות הרגשתי כל כך רע עם עצמי.. אני עשיו מרגישה רע עם עצמי.. עכשיו השעה ארבע וחצי ואכלתי רק סלט היום.. וגם זה בגלל שאמא שלי הכריחה אותי.. היא אמרה שזה לא נורמאלי לא לאכול.. אבל היא לא מבינה שכל הארוחה שאכלתי אתמול שווה לכל מה שאני צריכה לאכול ביום נראה לי.
אני כל כל השמנתי.. אני מפחדת להשמין.. אני רוצה להישאר רזה.. אני מרגישה גם כל כך רע כי רציתי ללכת לחדר כושר היום להוריד את כל הקלוריות אבל בחדר כושר סגור! אז אני תקועה בבית! ולא עשיתי ספורט היום! כולם הלכו לעשות ספורט אחרי ראש השנה ורק אני לא!
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות