מגע מבנים תמיד העביר בי ריגוש כלשהו.
תמיד התאהבתי רק בבנים.
אבל איבר מין גברי לא הכי מושך אותי, וכשאני מסתכלת על גברים אני לא רואה את עצמי מתאהבת בחתיכים כמו בנות הטרו אחרות.. כאילו נגיד בדימדומים כן ממש התאהבתי בשחקן ההוא מהצד של הזאבים (טיילור במציאות נראלי) אבל לא התאהבתי בו בגלל הגוף אלה בגלל הפנים.
אני ממש נמשכת לחבר שלי וחושבת שהוא נראה סקסי, והאיבר שלו דווקא כן מושך אותי.
מעולם לא נמשכתי לאיבר מין של אישה, למען האמת זה אפילו מגעיל אותי. וגוף של אישה מעולם לא משך אותי.
אבל כשאני צופה בפורנו אני שמה לב שאני מסתכלת כל הזמן רק על האישה. אפילו שיהיו שם 80 חתיכים אני לא אסתכל על אף אחד מהם ואפילו טיפה אגעל.
כשאני רואה תמונות עירום של נשים אני ישר נדלקת, אבל מצד שני אפילו טיפה נגעלת כי אני לא נמשכת לגוף של נשים.
אבל הייתה להקה שממש אהבתי וממש נמשכתי לכל פיסת עירום שיכולתי לראות מהם, באמת שהם היו מושכים.
אל תבינו אותי לא נכון, אני הכי תומכת בקהילה הגאה ואני לא מנסה להתכחש למשיכה המינית שלי, אבל אני פשוט לא מבינה למה אני לא נמשכת אף פעם לגוף של גברים ומתאהבת רק מהפנים ומהאופי, אבל כשאני רואה גוף של אישה אני נדלקת ונגעלת בו זמנית.
תהיתי כמה פעמים איך זה להיות בזוגיות עם אישה.. אבל האמת שאני ממש לא רואה את עצמי עם אישה בעתיד מהמון סיבות.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות