מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

הייתי לוחם ועכשיו חייב להחליט מה נכון לי, מה כדאי לי לעשות?

שד אדום בן 19 | כתב את השאלה ב-15/07/19 בשעה 18:30

הייתי בהכשרה של לוחמה וירדתי מסיבות אישיות. שובצתי בתור עובד רסר בגדוד ואני חייב עזרה להחליט מה נכון לי להמשך השירות.

לאחר מאמצים רבים הצלחתי לרדת מקרבי לא מצטער על התקופה הזאת אבל כן קצת מצטער שהרסתי לעצמי את השירות כי עכשיו אני די תקוע בתור עובד רסר בגדוד ומאוד קשה לצאת מגדוד.

כמה שזה נשמע הזוי התפקיד מאוד מלחיץ אותי וגומר אותי המפקד לוחץ עליי מאוד אפילו יותר מהלוחמה ואין עם מי לדבר. אני אומר לעצמי יש לי עוד שנתיים ואני בתפקיד הזה איזה חודשיים. האם כדאי לי לחתור לגוב יומיות או לאתגר את עצמי להילחם ולהשתבץ מחדש במזי שלפחות אני אעשה תפקיד משמעותי טיפה יותר בשירות מלטאטא כבישים ושרסר יגרום לי לרצות לדפוק כדור בראש במשך שנתיים. בן אדם אטום שלצערי יהיה לי קשה מאוד לעבור כי הוא מנהל את הגדוד.

אני לא רוצה להישאר בגדוד בשום תפקיד אני באמת רוצה להתגייס מחדש לתפקיד אחר.
אני רואה רק פתרון אחד וזה ללכת לקבן ולשקר לו על קושי בהסתגלות חברתית כי בכל זאת לא מכיר פה אפחד ולערב שוב את הסיבות אישיות שאחרי מלחמות בטירונות הצלחתי לרדת בזכותם.
הבעיה שהרסר בקשר טוב "חברי" עם כל נגד קצין רנערף בגדוד והוא ידע על זה.
פתרון שני זה לדבר ללב קרח שלו ולהוציא את עצמי דפוק ולהרגיש בדיחה במשך השנתיים הקרובות במערכת האטומה של צה"ל.

מפחד לפגוע בעצמי.
אין לי שום בעיה רפואית ואין לי כוח למלחמות שקריות מול הקבן מה אני יכול לעשות?

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות