אני נמצאת בצבא מעל לשנה עכשיו עם מספר בעיות. התגייסתי עם בעיות נפשיות (חרדה ודיכאון) שהופיעו עוד לפני הגיוס וגם הייתי מטופלת. מהרגע שהתגייסתי המצב הנפשי שלי החמיר הרבה יותר, כמובן הפנו אותי לקבן ופסיכיאטר עוד בטירונות אז הייתי כבר מטופלת ואני גם לוקחת כדורים (עוד לפני הגיוס). אני יכולה להגיד שהשיחות עם הקבן עזרו לי אבל אני עדיין נמצאת במצב ממש רע. כבר החלפתי תפקיד ועדיין- אני מרגישה כל רגע על הקצה, אני תמיד לחוצה, תמיד בחרדה, אני עייפה אבל לא מסוגלת לישון, אני בוכה הרבה ומקבלת התקפי חרדה על בסיס קבוע.
באמת שניסיתי ואפילו הקבן חושב שאולי הצבא לא המקום המתאים לי, עד עכשיו הכחשתי את זה ואמרתי לו ולכולם שזה לא עד כדי כך רע ואולי זה יעבור וכו' אבל אני באמת לא מרגישה שאני מסוגלת.
אני מפחדת שיציאה מהצבא אבל תפגע לי באזרחות ושאני לא אמצא את עצמי...
אני פשוט ממש מפחדת שאני אעשה טעות ואפגע בעתיד שלי, ההורים שלי מצד אחד מבינים אבל הם נורא היו רוצים שאסיים את השירות שלי ואני מבינה אותם, כי בחברה הישראלית זה חשוב לסיים צבא ובאמת שהייתי רוצה לסיים אבל אני מרגישה שאני לא מסוגלת, כבר יצא לי לפגוע בעצמי ואני עם כל יום שעובר פחות ופחות מסתדרת עם המצב ופחות מצליחה לתפקד... אני פשוט נורא מפחדת ולא בטוחה.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות