איך ילדה כמוני תצליח לעבור את המיונים שרק גאונים מזומנים אליו?

אנונימי בת 17 | כתבה את השאלה ב-20/09/19 בשעה 19:22

היי, לפני כמה ימים קיבלתי זימון למסלול שחקים, (ממה שהבנתי באינטרנט זה מסלול נחשב מאוד) הנתונים שלי הם דפר 90 קבא 56, לא עושה מגמה מדעית, ו4 מתמטיקה 5 אנגלית , אני יודעת שאולי משתמע מהנתונים של הצו שאני איזו גאונה שיודעת הכל. אבל אני ממשששש לא.. אני מחשיבה את עצמי כחכמה אבל לא הייתי משווה את עצמי לגאונים האמיתיים, איך נאמר, אני יודעת את מקומי ;). לפני הצו הראשון מודיעין לא היה דבר שעלה לי בראש עד שקיבלתי את המיון, יצא לי קצת לקרוא באינטרנט אבל יש יותר מידיי מידע ואני לא מצליחה להבין מה בעצם עוברים במיון הראשוני וממש חשוב לי להצליח כדי להוכיח לעצמי שגם אני יכולה, לא הרבה אנשים מאמינים בי כי אני סך הכל ילדה ״ממוצעת״ ולא איזו גאונה כמו הילדים האלה מ5 יחידות מחשבים מתמטיקה ופיזיקה (ברור שזה לא אומר אבל תנסו להבין את הכוונה..) אני רוצה להצליח לעבור את המיון! בבקשה, מי שיודע מה עושים שם, איך עוברים את המיון, או מכיר מישהו שיודע בבקשה תפנו אותו לכאן!. ואם מישהו יכול להסביר קצת על המסלול אני אשמח אבל זה פחות קריטי, אני יכולה גם להתכתב במייל אז מי שמעוניין שישאיר לי אותו פה, אני מעריכה כל עזרה תודה לכם!!! תעזרו לי להוכיח לכולם שגם אני יכולה !!!! אוהבת את העוזרים !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"