שאלה חשובה לאנשים עם חשיבה יצירתית במיוחד. מה לעשות?

Lilac בת 24 | כתבה את השאלה ב-19/12/19 בשעה 20:30

אני יודעת שזה קצת חרדתי מצדי, אבל מאחר וזה ממש לא מופרך ומאחר וזה קורה לעתים קרובות יותר ויותר - אני מרגישה צורך למצוא לזה פתרון.
שריפות.
אני *מתה* מפחד מזה, ויותר מתה מפחד שמישהו קרוב ייפגע מזה.
על אנשים יותר קל לי להפחית את החרדה, כי הם יודעים איך להימלט במקרה הצורך. אבל יש לי בבית חתולה שאני נורא אוהבת ומתה מפחד שמשהו יקרה לה.
אז ככה, אנחנו גרים בקומה שניה. כשאני לא בבית החתולה שלי סגורה אצלי בחדר, זאת הסביבה הנוחה והבטוחה שלה (יש לנו גם כלב בבית, והיא מפחדת ממנו אם אני לא בסביבה), ויש לה שם הרבה תעסוקה.
כל פעם שאני יוצאת מהבית אני בחרדה שאולי תפרוץ שריפה מחוץ לחדר או בתוך החדר מאיזושהי סיבה (ולצערי לא חסר סיבות), ולחתולה שלי לא יהיה איך להימלט.
אני לא יכולה ליצור לה דלת חתולים מהחדר אל מחוץ לבית, כי אין לנו מדרגות מכיוון החדר שלי, והיא גם ממש לא רגילה לרחוב ככה שאני חוששת לאפשר לה פשוט לצאת וללכת לאיבוד ואולי להיפגע מהכביש הקרוב או בעל חיים עוין.
חיפשתי לזה פתרון יצירתי בכל ניסוח אפשרי באינטרנט ולא מצאתי שום רעיון.
שוב, אני יודעת שאני קצת הולכת רחוק עם הדמיון שלי, אבל אני בטוחה שאם היה מדובר בילד של מישהו באותו מצב - הוא היה מחפש לזה פתרון. אני ממש מקווה שלמישהו מכם יהיה איזשהו רעיון יצירתי! תודה רבה מראש חח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"