שלום,
אספר קצת מידע כללי לפני כרגע אני משלימה בגרויות בעזרת השם לקראת יוני מסיימת, במקביל עובדת בחברת ביטוח.
אז ככה, באמת לאחר הרבה התלבטויות בחרתי במדעי התזונה (דיאטנית) ביררתי במכללה שיש לי שם מישהו שאני בקשר אייתו בווצאפ ואנחנו מעדכנים אחד את השני, בא גם לטובתי המון 70 ניקוד ממוצע בגרויות לא דרישה גבוהה בכלל, מכינה (במקום פסיכומטרי) לפני התואר לא נשמע מורכב מידי התהליך.
מנגד ראיתי באחת התעודות של הדיאטניות אצלי בחדר כושר שהן למדו אצל מישהו פרטי שזה קורס בעצם ביו 5 מפגשים, אלף ומשהו ש"ח עלות הקורס שזה מאוד הפתיע אותי כי לא חשבתי שדרך לימוד זו יכולה להיות מאוד פשוטה.
ופה מגיעה השאלה, איך המעסיקים מסתכלים על זה אם אהיה עם תעודה זה גם טוב או שמומלץ תואר (שזו הדרך של המכללה) ?
באתרים של חיפושי עבודה קצת חיטטתי וראיתי שיש מקומות שדורשים תעודה ויש מקומות שדורשים תואר, אין יוצא מן הכלל.
אשמח גם לשמוע ממי שסיימה תחום זה/מתכוונת לכוון אליו איך היא בחרה את הדרך שלה וגם ממי שלא יתקבל בברכה.
תודה והמשך שבוע טוב
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות