ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

אני בי סקסואל בן 14 וצריך קצת ייעוץ. מתי והאם לצאת מהארון?

אנונימי בן 14 | כתב את השאלה ב-11/03/20 בשעה 21:26

אני בטוח שאני בי סקסואל. אני יודע את זה מאז שעשו לנו קורס חינוך מיני בכיתה ו' ודיברו איתנו על משיכה מינית. כבר אז ידעתי שאני נמשך גם לבנות וגם לבנים. מה שקרה בינתיים זה שבכיתה ז' התאהבתי בבת. וכולם ידעו את זה. ( גם ההורים שלי)

תמיד קראו לי "הומו" כי אני לא מתעניין בכדורגל, מכוניות, גימינג או דברים של "בנים" בכללי, ואני מנחש שיש לי דיבור נשי.
עדיין רוב החברים שלי הם בנים וכמו שאמרתי שהפעם היחידה שהתאהבתי זה היה בבת.
אבל עדיין יש לי משיכה מינית לבנים.

השאלה היא האם, מתי וממי לצאת מהארון?
1.ההורים שלי (למזלי) כנראה יקבלו אותי, אבל אני חושב שהם לא יודעים מה זה אומר בי סקסואל. בשבילם יש סטרייט והומו. ואיך אני לא סטרייט אם התאהבתי בבת?
2. החברים שלי גם כנראה יקבלו אותי, אבל יחששו לעשות איתי כל מיני דברים במחשבה שעכשיו זה מיני. ( למרות שכמובן זה לא מיני).
3. שאר המשפחה שלי. הם יתחילו לשאול שאלות, ויחשבו שזה רק " שלב".
4. לצאת באופן סופי לעולם? הרבה מאוד אנשים שאני מכיר הם להט"בופובים.
אני חושב להתחיל עם החברים שלי, מה אתם אומרים? כדאי לי לצאת? למי להגיד ראשון? ( אני כבר מרגיש שאני חייב כי אחרת זה יתפוצץ.)

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2020-03-14 22:06:16

(לפני שאני מתחיל, כתבתי את השאלה הרבה לפני שהיא הועלתה). השבוע זה די התפוצץ, חבר לא כל כך קרוב שלי שאל אותי בצחוק אם אני הומו, עניתי לו שלא. ואז הוא שאל אותי אם אני בי (כמה פעמים בצחוק) ובמקום להודות או לפחות סתם להגיד לא, התנהגתי כמו אידיוט והתעצבנתי כל פעם שהוא שאל. והיום שם עוד חברים שלי, עכשיו זה יהיה עוד יותר מביך לצאת מהארון. מה לעשות עכשיו?
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"