*בסוף השאלה הבנתי את עצמי יותר טוב אז לא חייב לקרוא אם לא רוצים יש מצב שלא יהיה לכם מה להגיד*
הוא לא ממש התכוון לדבר על זה אבל שאלתי אותו על זה ולא הייתה לו בעיה, ואמרתי לו שיגיד לי אם זה לא טוב שנהייתי ככ עצוב כי זה יכול לגרום לו להרגיש לא בנוח. הוא אמר שהייתי בסדר אבל זה כן מבאס אותי שהוא לא הרגיש בנוח וניסיתי להיות כזה - לא יודע, שהוא ירגיש בנוח. אני שם לב שמרוב שאני נהיה זהיר ומנסה לכבד אז אנשים סתם הרבה פחות פתוחים איתי מאשר כשהם עם אנשים שסתם זורמים איתם כזה. לא יודע להסביר.
בכל מקרה. אני יודע שזה יכול להרגיש לא בנוח שכל מי שאתה מדבר איתו על זה נהיה סופר זהיר. אבל גם אני לא סומך על עצמי שלא אגיד משהו מעצבן אם לא אהיה זהיר. זה מעציב אותי עוד יותר שאני לא מבין מה הוא מרגיש והרגיש ושלא הגבתי ככ בצורה שהוא ירגיש בנוח.
אני מניח שזאת יותר פריקה. רציתי עצה אבל נראה לי שהבנתי את התשובה. אני לא אשם שאני בתהליכים עם עצמי עם לנסות להתנהג בצורה יותר קלילה ושזה עדיין מתקיל אותי במקרים קיצוניים כשאם אני אפשל זה יהיה מגעיל. השתדלתי בשבילו והוא ראה את זה. פשוט לו קשה לדבר על זה ולי קשה להבין איך הוא מרגיש כשזה דרך הטלפון.
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות