אני רוצה מעון לנשים מוכות בלי להתלונן

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-09/05/20 בשעה 18:27

אני חייבת עזרה אני נשואה שנתיים הכי לא מאושרת מהתחלה לא היה טוב (אחרי החתונה כי לפני החתונה הוא היה שחקן מעולה) אני בת 20 התחתנתי בגיל 18 יש לי תינוקת בת שנה לא טוב לי רע לי אני גרה אצל הוריו אני עובדת בגן ואני כרגע בחלת
כל יום יש משהו חדש הוא גדול מימני בעשר שנים התחתנתי לא בכוח רציתי חזרתי בתשובה סתם כי אהבתי מישהו וזה נגמר וזה פשוט טיפשות של ילדה כי אני בסך הכול ילדה הייתי ואני עדיין אני בת 20 ההורים שלי לא אהבו אותו מהתחלה אבל לא הייתה להם ברירה זה או שהם מקבלים או שאני מתחתנת וסאלמת לא יראו אותי
כל פעם יש אלימות פיזית כאפות בעיקר בעיטות אבל לא דברים שמשאירים סימנים
לפעמים הוא צובט וזה משאיר אבל הוא יודע איפה לצבוט אני דתייה אז הבגדים מכסים
הוא יורק לי כל פעם בפנים מקלל אותי מקלל תהורים שלי חונק אותי ואין לו בכלל סיבה אני לא עושה כלום אין לי חברות ניתקתי קשר אם כולם בשבילו שישתוק כי הוא קנאי כמו משוגע אין קשר אם משפחה מורכבת בשבילו כי הוא מתעצבן כי רובם גברים ולפני שהכרתי אותו היה לי קשר מאוד טוב אם המשפחה המורכבת ממש ממש טוב וזה פסק כדי לא ליצור ריבים ביני לבינו אני בקושי באה להורי כי הוא טוען שהשכונה של אמא שלי לא טובה וזה אבל מה שבאמת הולך לא בראש כי הוא היה פולט את זה שהיינו רבים ממש זה שהוא חושב שאני הולכת שוכבת אם אחי הוא בן אדם לא שפוי הוא מאוד קנאי אני כל היום עושה לו שיחות וידאו צילומים אני הולכת לסופר פארם לקנות טיטולים אני מצלמת בוק כדי שיאמין ותזמן ושיחת וידאו והוא עדיין לא מאמין ואנחנו גם גרים אצל ההורים שלו כי אין כסף אין !! ואמא שלו תמיד להגנתו אישה זבל פשוט רעה מאחלת לה שתמות אני שונאת אותה היא שקרנית
ואותו אני הכי שונאת פשוט שונאת לא אוהבת אותו לא שכבתי איתו כמעט שנה כי אני לא מסוגלת שהוא יגע בי הוא דוחה אותי המילים שהוא אומר לי זה גומר אותי שאני מגעילה שאני זבל שאפחד לא יהיה איתי שהוא לא יתן לי גט שאמא שלי מוכרת אותי לגברים בשביל אוכל
אני בהלם שבכלל התחתנתי איתו אני בהלם איפה הייתי לפני שנתיים לאיפה שאני היום הייתי אם בטחון עושה מה שטוב לי עובדת מטפחת את עצמי היום אני ההפך הגמור אני שותקת לא מדברת בכלל חסרת בטחון ביישנית לא אומרת מה מפריע לי שומרת בלב הכול אני מרגישה שאני משתגעת יש לי ילדה כזאת מהממת חמסה
למה מגיע לה ככה למה היא צריכה להירדם בכיף שיעיר אותה אבא זבל כי עכשיו הוא רוצה שאני יעוף לאמא שלי למה מה היא עשתה לך המלאך הזה מה
אני רוצה להתגרש רוצה לברוח אני לא יכולה להתגרש אבל כי כל פעם הוא עושה הכוח כדי להשלים אני רוצה ללכת למעון לנשים מוכות השאלה שלי היא אם אפשר בלי להתלונן במשטרה אני לא רוצה להתלונן אני לא מסוגלת
האם זה אפשרי ?
אתם יודעים אולי תחשבו שזה סתם סיפור איזה חרטה אבל זה לא זה אני באמת אם היה לי אומץ גם הייתי רושמת שם אבל אין לי ראיתי אתמול עובדה על זאתי שבעלה רצח אותה אולי זאת תכף תהיה אני לא יודעת

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"