האם חברה שלי מנצלת אותי? היא לא מסוגלת לתת משהו בלי לרצות תמורה

אנונימית בת 26 | כתבה את השאלה ב-16/05/20 בשעה 15:27

היי.. אני בן אדם שלא מתחשבן עם החברות שלי אבל אני מרגישה שאחת החברות שלי כל הזמן מתחשבנת איתי..ולא מסוגלת לתת משהו בלי לרצות תמורה
דוגמא: פעם היא הזמינה אותי אליה לאכול טוסטים אבל בקשה ממני שאני אביא את הבייגלה לטוסט וזה נתן לי תחושה כאילו קשה לה באמת לתת מהלב..
ופעם שניה היתה לה יום הולדת..וזאת היתה תקופה שלא היינו כלכך בקשר כי כל אחת היתה לרוב בלימודים או עם החבר שלה..והיא דאגה חודשיים לפני היומולדת שלה לשלוח לי הודעות ולשאול אותי מה אני עושה לה ליום הולדת ( סוג של הכריחה) ואני עובדת בתחום הקוסמטיקה והיא חפרה לי ונתנה לי הרגשה שאני חייבת לה אז באמת בסופו של דבר הזמנתי אותה ליום פינוק מכל הלב... וחודש וחצי אחריה היתה לי יום הולדת..ואני קיבלתי ממנה ברכה של שתי משפטים בווצאפ. וכלום מעבר לזה..ואחרי זה היו עוד כל מיני מיקרים כאלה..
ועכשיו היא התחילה להכין כפכפים מעוצבות ושאלה אותי אם אני רוצה לקנות ? אמרתי לה שהן יפות ובכמה היא מוכרת? היא אמרה לי את המחיר ואמרה שתעשה לי הנחה של 20 שקלים בשבילי.. אני מאוד התאכזבתי שאחרי כל מה שעשיתי בשבילה ושהיא קראה לעצמה חברה שלי דרשה ממני מחיר כזה..
ואמרתי לעצמי שלא אשמור יותר בבטן את מה שאני חושבת ואמרתי לה שציפיתי ממנה קצת ליותר...היא נעלבה ולבסוף הבינה את עצמה..ויום למחר שלחה לי תמונה של כפכף ואמרה שזה בשבילי מתנה בלי כסף
או לפחות ככה חשבתי... היא בקשה ממני פרסום באינסטרגם ושאני יעלה אותו כל יום שזה היה קצת מוגזם..אבל בכל זאת הסכמתי כדי לפרגן..ויום אחרי זה הגיע השיא..היא אמרה שהיא צריכה לקנות עוד פריטים לעיצוב הכפכפים ושאלה אותי אם אני רוצה לבוא איתה ואמרתי בכיף..ואז אחרי זה היא אמרה לי שהיא מצאה חנות אחת יחסית רחוקה ממקום המגורים שלנו ושאם אני יכולה לעשות לה את הטובה הזאת ולקחת אותה לשם כי אין לה כח לנהוג ( יש לה רכב !!!!!) ואני כמעט הסכמתי! ואז חשבתי על זה שאני בחיים לא הייתי מבקשת ממנה לקחת אןתי למקום שהוא רק לצורך האישי שלי כלכך רחוק שיש לי רכב משלי זאת היתה נראת לי ממש חוצפה אז אמרתי לה שבגלל המצב הכלכלי כרגע שלא עובדים זה רחוק לי מידי וכבד עלי ושאם היה משהו יותר קרוב אז בכיף..היא נעלבה ואמרה לא משנה אני אסע לבד...
וזה פשוט שוב הראה לי את המצב הזה שהיא לא יכולה לתת משהו בלי לקבל תמורה היא ממש חשבה שהיא קנתה אותי בזה שהיא הכינה לי כפכפים !
אני כבר לא יודעת מה לעשות אני ממש מתוסכלת ממנה..

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"