ליודעים בלבד! הייתי אצל הקב"ן, מה הלאה?

שלי בת 18 | כתבה את השאלה ב-22/05/14 בשעה 20:32

היי אני שלי ולפני גיוס , הייתי אצל פסיכיאטרית אזרחית והיא רשמה לי שאני ממש בדיכאון ועוד דברים !! המטרה לצאת מהצבא בשל קשיים נוראיים שאני עוברת (סיבות אישיות לא לפירוט כאן) עכשיו הזמינו אותי לקב״ן והקבן אמר לי שאני לא יעשה צבא כאילו לא צריכה לדאוג ויזמינו אותי רק עוד לפגישה 1 , כנראה שזה פסיכיאטר אם הבנתי נכון , אז השאלה שלי היא כזאת :(אפשר לענות על 1 פלוס מי שלא יודע שאלה אחרת)

1) יש בבית ספר שלי חיילים הם יכולים לעקוב אחרי עכשיו ולשאול מה הציונים שלי אצל המורות ולמצוא עלי פרטים?

2)הצבא יכול לראות אותי בפייסבוק או לפרוץ או ווצאפ וכאלה..?

3) מה זאת אומרת שהוא אמר לי שאני לא יעשה צבא , זה אומר שאני יצא מהצבא ?? ויקבל פרופיל 21?

4)כל הזמן שדיברתי הוא הקליד משהו במחשב , זה משהו מיוחד ? ועד כמה קבן משפיע על היציאה מהצבא?

5)הפגישה עם פסיכיאטר צבאי מה יהיה שם?

תודה רבה!!

מבקשת להתייחס רק לשאלה!! ולא לשאול למה את לא עושה וכו וכו !

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"