בת דודה שלי נמצאת בזוגיות לא בריאה וכולם פשוט מתעלמים מזה כולל היא...

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-09/07/20 בשעה 13:51

היי כולם
יש לי בת דודה שקטנה ממני בשנה והיא נמצאת בזוגיות כבר חצי שנה עם בחור.
לפני כחודש בת דודה שלי ואני נפגשנו ושמתי לב שהיא רזתה בקטע אחר ברמה שהיא כבר שלד ועור והחיוך שלה כבר לא נמצא על הפנים.
שאלתי אותה מה קרה לה ולמה היא רזתה ככה והיא סיפרה לי שבזמן האחרון ירד לה ממש התאבון בגלל חבר שלה וכל פעם שהיא מתחילה לאכול פשוט עולה לה תמונה שלו והיא לא יכולה להמשיך לאכול.
זה היה נשמע לי ממש חריג אז ביקשתי ממנה שתספר לי קצת על הזוגיות שלה והיא שיתפה אותי שהרבה פעמים הוא פשוט מתעלם ממנה או משקר לה ויוצא עם האקסית והחברים שלו בלי לספר לה או שהיא השקיעה בו ביום הולדת ממש והוא קנה לה מתנה קטנה כדי לצאת לידי חובה (לא מסכימה שצריך לקנות בהכרח מתנות יקרות אבל בלי העין הרע הוא והיא ממשפחות עשירות שיכולות להרשות לעצמם).
היא הראתה לי את הצ’אטים שלהם והוא היה מאוד אגרסיבי בכתיבה שלו ודיבור שלו אליה ( נגיד היא שלחה לו תמונה שלה וכאילו חיכתה שהוא יחמיא לה והוא פשוט סינן אותה ואחרי כמה זמן היא שאלה אותו ׳מה לא אהבת את התמונה?׳ והוא רשם לה ׳את כל הזמן מחפשת צומי ולא שורדת בלי זה, שחררי׳ .)
כל הסיפור הזה היה נראה לי הזוי לגמרי אז ניסיתי לדבר איתה ולרמוז לה שכדאי לה לצאת ממערכת היחסים הזאת אבל היא לא הקשיבה לי.
לפני שבוע נפגשתי איתה שוב וראיתי אותה עוד יותר רזה, בקטע שזה כבר רזון מחריד ולא בריא, שאלתי אותה אם הוא הסיבה שהיא ממשיכה להרזות והיא אמרה לי שכן.
פה כבר נשבר לי ואמרתי לה במפורש שאני חושבת שהזוגיות הזאת לא בריאה וכדאי שהיא תשחרר את עצמה ממנו ותחזור להיות בריאה ושמחה כמו תמיד.
היא ממש התעצבנה והתהפכה עליי, אמרה שאני בת דודה לא תומכת ושאני נטו פועלת מתוך קנאה, אז סיימתי את השיחה הזאת איתה ופניתי לאמא שלה וניסיתי לרמוז לה על זה שהבת שלה ממש רזתה ואם היא יודעת את הסיבה, והאמא פשוט מודעת לסיפור ולבעייתיות בזה אבל פשוט מתעלמת כי מתאים לה שהבת שלה תצא עם בחור עם שם משפחה כמו שלו ורמת חיים כמו שלו.
זה ממש זעזע אותי, אני ממש רוצה לעזור לבת דודה שלי אבל היא אטומה ולא מוכנה לדבר איתי כרגע כי היא בטוחה שאני פועלת מתוך קנאה ואמא שלה פשוט מתעלמת ממציאות מבחירה.
מה אני יכולה לעשות? איך בכל זאת אני יכולה לעזור לה? אני לא רוצה לאבד אותה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"