לדעתכם הציבור החילוני או מסורתי מוכן לקבל אישה כמוני נוצריה עם זהות יהודית חזקה?

סינדי בת 37 | כתבה את השאלה ב-08/04/24 בשעה 10:13

שלום. שני ההורים שלי יהודים ישראלים כשרים שהיגרו לארצות הברית. פה נולדתי. המשפחה שלי מסורתית. אמא שלי אולי אפילו דתייה. אני כל כך אוהבת את ישראל ועם היהודי. אני עושה כל משאני יכולה לתמוך בישראל. אני אף פעם לא התחברתי ליהדות הדת מבחינה רוחנית, אבל התחברתי טוב עם יהודיות מבחינה תרבותית. אחרי שיצאתי מהארון משפחתי נתק קשר. אחרי כמה שנים התקלתי לנצרות והוריי שנאו אותי עוד יותר. אני כל כך שמחה בדת שלי. אפילו אשתי לא יהודיה הוטבלה לפני החתונה אחרי סיפרתי לה שחשוב לי להתפלל ביחד.

בעבר לא התעקשתי בזה שאני גם יהודיה לאום וגם נוצריה דת. אבל 10.7 שינה את הכל. אני פועלת עם שתי הקהילות היהודית והאוונגלית בעד ישראל. חשוב לי שיכירו אותי כיהודיה. נדמה לי שאחרי 10.7 יהודים באמריקה הרבה יותר פתוחים לרעיון הזה, שיש יהודים העוסקים בדתות אחרות, ויש אפילו יהודים שמתחברים לשורשים שלהם דרך הנצרות. היום אני מפחדת מאנטישמיות באר״הב ואובדת אל תוכנית לגור בארץ עם החברה כאן תמשיך להסתובב נגדנו. אני מבינה היטב המצב הביטחוני בישראל, אבל גם מבינה את המצב החברתי פה.

אתם מוכנים לקבל אנשים כמוני? יש אבירה יותר מסורתית ופחות ליברלית בארץ. כואב לי כשיהודים מאשימים אותי בבגידה או במיסיונריות. די ההפך! יש לי זהות יהודית חזקה מאוד, ואני רק ממליצה יהדות מסורתית כשיהודים שואלים אותי. יש רק 20,00030,000 יהודים כמוני בארץ ושמתי לב שהם עושים כל מה שהם יכולים להסתיר את הדת שלהם מתוך חשש דחייה מיהודים. למשל משתמשים בביטוי ״יהודים משיחיים״ ביטוי שאני לא אוהבת בכלל. לדעתכם, הציבור החילוני או מסורתי מוכן לקבל מישהי כמוני?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"