ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

האם יש טיפול המרה שהצליח?

למהאני בן 24 | כתב את השאלה ב-23/07/20 בשעה 10:17

אני דו ולפעמים אני מאוד אוהב את זה ולפעמים ממש שונא.

אני סקרן, אוהב לחקור, ללמוד, לשמוע סיפורי חיים של אנשים, בעיקר סיפורים לא רגילים. זה למה אני אוהב את זה שאני דו, לפעמים, כי זה גורם לי לחקור וללמוד ואני אומר כמה טוב שאני חווה גם וגם.

ולפעמים, אני כל כך שונא את זה שכל הדרך בנהיגה אני סופר לאחור שלוש שניות ואומר שבסוף הספירה אני שובר את ההגה הכי חזק ימינה בשביל שלא ישאר ממני זכר.

אני דו, אבל נמשך מינית יותר לגברים, רומנטית אני נמשך רק לנשים. הייתי במערכת יחסים עם מישהי שאהבתי אותה בצורה לא נורמלית.

למה אני, למה דווקא אני צריך להיות זה שיעבור את זה. אני לא מסוגל לזה ואני לא רוצה להיות מסוגל לזה. אני לא רוצה לקבל את עצמי, אני רוצה להקים בית עם אישה. אני באמת רוצה.

מה אפשר לעשות בשביל להמשך יותר למין הנשי? אני לוקח ויטמין די3 כי אמרו שיש בזה טסטוסטרון. אני פחות עם נשים כי חבר ביטחון על כלום, אני לא בא להרים לי אבל אני נראה סבבה, שרירי, מצחיק, יש סביבי תמיד חברים, אני סטודנט להנדסה.

אני מרגיש דפוק, ואני חייב למצוא לזה פתרון, קבלה עצמית לא תעבוד כי אני לא רוצה את זה, אני לא רוצה לקבל את זה.

אני חייב להגיד שאין לי גרם אחד של בעיה עם הומואים ולסביות (וגם אם היה.. מי אני בכלל) ששר החינוך(של אלוהים יודע של מי הוא בטוח לא שר החינוך שלי) המליץ על טיפולי המרה הרגשתי שחזרתי 100 שנה אחורה אם לא יותר. ובכל זאת.. אני עדיין מחפש אחד כזה, קשה לי עם זה מאוד, אני לא נגד הקהילה שכל אחד יחיה איך שבאלו אבל אני צריך עזרה באמת.
תודה למי שקרא עד פה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"