שנה אחרונה לתואר ואין לי מוטיבציה ללמוד בכלל

אנונימי בן 22 | כתב את השאלה ב-26/10/20 בשעה 20:40

היי לכולם,
אני סטודנט למדעי המחשב באוניברסיטה ואני עכשיו בשנה ג' ואחרונה שלי.
במשך השנתיים של התואר למדתי המון והשקעתי, הגעתי לציונים גבוהים ויש לי ממוצע גבוה.
הבעיה היא שאין לי עכשיו חשק ללמוד יותר. לא יודע אם זה בגלל הקורונה אבל כבר אין לי מוטיבציה, אין לי חשק להיכנס לזום ולראות את ההרצאה לייב, אין לי חשק לראות את ההקלטות של ההרצאות והתירגולים ובכלל ברגע שיפרסמו את העבודות הגשה אני יאבד את זה לגמרי.
אני סטודנט בין האחוזון העליון של השנתון שלי ומפחד לאבד את זה עכשיו בגלל השנה האחרונה הזאת.
במקום ללמוד או לראות את ההרצאות אני מוצא את עצמי מבזבז את הזמן בהתכתבויות, בפייסבוק, באינסטגרם, בלראות סרטים, בלצאת לישיבות, בלישון. הכל בשביל לא ללמוד.
זה גם לא עניין של אהבה לתחום הזה, אני אוהב את התחום והייתי מפתח תכנה במספר מקומות אני יכול שעות לשבת ולתכנת אבל האוניברסיטה פשוט בלתי נסבלת.
התואר קשה אין ספק, כבר אין לי את הכוחות שהיו לי בתחילת התואר, אולי זה חלק מהמצב של הקורונה שאין מפגשים פיזים ולא רואים עוד סטודנטים. אולי פשוט כי כבר מאוס עליי היחס המזלזל של האוניברסיטאות לסטודנטים.
אני לא יודע אבל אני מקווה שאיכשהו תוכלו לעזור לי ולתת לי את המוטיבציה הזאת כי כבר אין לי כוחות לתואר הזה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"