שלום לכולם,
אשמח לשמוע תגובות שונות, כי אני לא יודעת איך להתנהל..
היחסים שלי ושל בעלי טובים תודה לאל.. יש לנו שני ילדים מתוקים(ילד בן חמש ותינוק בן חצי שנה)
מאז ומתמיד היחסים שלי ושל חמותי היו יחסים טובים.. היא כל הזמן אומרת שהיא רואה אותי כמו הבת שלה. אנחנו משתפות אחת את השניה בדברים, אך כשהייתי מעלה בפנייה דברים שמפריעים לי בקשר שלנו, היא הייתה אומרת שהיא לא יודעת לקבל ביקורת ומתחילה להתגונן..
אני מאד אוהבת ומכבדת אותה..היא עוזרת לנו מדי פעם כלכלית(בדרך כלל, אנחנו לא מבקשים) ומרעיפה על הילדים מתנות.. היא באמת סבתא מדהימה, שנותנת את הנשמה בשביל הנכדים שלה.
אנחנו גרים מרחק חמש דקות נסיעה ממנה וכך גם הבת שלה..
כמה שהיחסים בנינו טובים, אני תמיד מרגישה שהיא מעדיפה את הילדים של הבת שלה יותר.
היא רואה אותם באופן יומיומי(הבת שלה מגיעה אלייה כל יום) והיא לפעמים לוקחת אותם לזמן איכות בחוץ.. מטיילת איתם בגן שעשועים וכו׳.
אני מרגישה שהיא מזמינה אותנו רק כשהבת שלה לא נמצאת והיא רוצה להעביר את הזמן, שהילדים ישחקו יחד.. או שפתאום נתקפת געגועים אחרי שלא ראתה את הילדים חודשים.
לפעמים, היא מזמינה אותנו אבל ברוב המקרים שהבת שלה והילדים שלה נמצאים היא לא יוצרת קשר ומזמינה אותנו אלייה..
בעלי העלה בפניה את הנושא כמה וכמה פעמים שזה פוגע בו, שהיא יכולה לראות את הילדים של אחותו הרבה פעמים.. ואת הילדים שלנו לא(גם אם עבר חודש.. ואני מזכירה אנחנו גרים קרוב).
זה מאד פוגע ומעליב.. כי כשאני שם אני מתפקדת יותר מהבת שלה(גיסתי). אני מנקה, מסדרת.. לפעמים מביאה אוכל שבישלתי.. עושה הכל בשביל להיות רצויה. ודואגת להם יותר מאשר הבת שלהם.
היא ענתה לבעלי שהיא רצתה להזמין את הילד הגדול שלנו אבל לא היה לה עוד מושב בטיחות באוטו(תירוצים)..
חשוב לי לציין, שהילד הגדול שלנו ילד מקסים ומנומס ובכל מקום שהוא הולך מתאהבים בו(אני יודעת שאני לא אובייקטיבית אבל זה באמת כך)
בעלי רוצה ששנינו נשב ונדבר איתה על הנושא.
אבל אני מרגישה שאם היא לא התייחסה למה שאמר פעמים רבות ותרצה בתירוצים ואפילו אמרה שמשתדלת לא לעשות אפליות.. זה אומר שגם אלף שיחות לא יעזרו.
בנוסף, מרגישה שההפסד כולו שלה.. והיא זאת שתפסיד מכל הסיפור ואולי פשוט לשחרר.
אי אפשר לכפות על מישהו,זמן איכות עם מישהו שלא רוצה..
זה גורם לי להתרחק מהם ולרצות להישאר בבית שלי,
וכשהיא ״פתאום״ מזמינה.. זה גורם לי לא לרצות להגיע. אבל אני מגיע בכל זאת כי אני מכבדת את בעלי.. ואותם.
מה הייתם מציעים לי לעשות?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות