מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

כבר 10 שנים מצונן מאלרגיה קשה, חושב לסיים את חיי. איך אני פותר את זה?

Mr.metzunan בן 24 | כתב את השאלה ב-06/11/20 בשעה 12:11

אז אני במערכת יחסים עם החברה הכי טובה שלי כבר כמעט 5 שנים,
אני אוהב אותה בכל איבר בגופי והיא אוהבת אותי אבל נמאס לה כבר לשמוע אותי מתעטש 50/100 פעמים ביום,
רוב הזמן אני מצונן, חתונה של אחי אני מצונן, אם יש שרב אני גם מצונן, אפילו תוך כדי האקט אני מצונן (לא מחרמן בלשון המעטה), ותוך כדי שאני מקליד את זה אני עם מגבת לידי לכל איש פן ייפגע, אני בשוק שחברה שלי נשארת איתי כל יום מחדש היא מאוד תמכה בהתחלה אבל עכשיו נמאס לה ואני לגמרי מבין אותה, אם יש לי התקף בלילה אני מסתגר בשירותים ומתעטש לתוך מגבת רק בשביל לא להעיר אותה,
ניסיתי את כל התרסיסים והתרופות המוכרות, כולל הזריקה החודשית בבילינסון,
כולם עזרו בהתחלה אבל אחרי חודש חודשיים הפסיקו את ההשפעם שלהם,
אני בסך הכל רוצה לחיות חיים נורמלים עם היכולת ליצור אינטרקציה עם אנשים סביבי מבלי לסיים שיחה פתאום כי הבנאדם מולי לא יודע מתי להשחיל מילה כי הפרצוף שלי אומר ״אפצ'י בקרוב״ כבר כמה דקות,
מעבר לכך כל אפצ'י מוציא לי את כל האנרגיה מהגוף ואני מרגיש מת מבפנים גם בבוקר כשאני אמור להרגיש פרש,
אשמח לשמוע פתרון מעשי לבעיה שיש לי

Mr.metzunan צירף תמונה לשאלתו:

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"