האם יש סיכוי שהיא בהריון?

ZEEZE בן 28 | כתב את השאלה ב-04/12/20 בשעה 18:48

היי לפני שבועיים קיימתי יחסי מין עם חברה שלי, עשינו תמיד עם קונדום אבל היה רגע אחד שהיא רצתה לנסות להכניס בלי בישביל ההרגשה בתנוחה שהיא מעליי, אז הכנסתי לרגע אחד ואחרי בערך שניה 1 או 2 הוצאתי, כמובן שלא גמרתי ולא כלום(מציין שהיא לא לוקחת גלולות).
אחרכך המשכנו עם קונדום, במהלך הסקס היא טענה שעשיתי איזה תנועה חדה שגרמה לה לכאב מסוים בתנוחה שהייתי עליה, ואחרכך התחיל לה קצת כאבים שם(בעקבות התנועה שעשיתי בסקס, סוג של חדירה עמוקה כזאת בצורה מהירה).
הבעיה שעבר שבועיים מאז המקרה, ובהתחלה התחיל לה כאבי בטן בקטנה שזה לא היה רציני חשבנו שזה יעבור לה אחרי כמה ימים, ועכשיו היא טוענת שיש לה ממש כאבי בטן חזקים וקצת הפרשות(אין לי מושג מה זה), היא אמורה לקבל מחזור עוד שבועיים בערך..
השאלה שלי ממה נובע הכאבי בטן התחתונה שיש לה?,וגם אומרת שיש לה הפרשות בצבע דם כזה כל מיני כאלו..
בקיצור ממה זה נובע?,יש סיכוי שמהשניה שנכנסתי בלי קונדום ואני שוב אומר זה יהה בדיוק ל 2שניות (בתנוחה שהיא הייתה עליי) יש מצב שמהרגע הזה היא נכנסה להריון? ובכלל לא גמרתי וזה היה בדיוק לשניה?..
ואם לא אז ממה נובע הכאבי בטן התחתונה שיש לה ולמה אחרי שבועיים במקום שזה יחלים זה החמיר?.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"