מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 אנשים צפו, 0 כתבו עצות, ו-0 דרגו את העצות.

איך מעבירים את הזמן שנותר בצבא?

רק שאלה קטנ בן 21 | כתב את השאלה ב-12/06/14 בשעה 20:02

אני חייל בבסיס של יומיות, ממש גר ליד הבסיס.
יש לי 4 חודשים לשחרור, יש בעיה והיא גדולה אני מחזיק את עצמי ותיכף תדעו למה.
בכל אופן אחרי שתקראו את ההסבר שלי תעזרו לי בבקשה באיך להעביר את הזמן הזה.
הייתי שנתיים וחצי כמעט בבסיס סגור לפני הבסיס שאני נמצא בו עכשיו.
מה לא עשיתי בשביל לעבור, שברתי את הבסיס וראיתי קבנים וישבתי בכלא וריתוקים והועמדתי לדין בבית דין צבאי על עבירות חמורות והכל היה בשביל לעבור לבסיס אחר או להשתחרר.
בכל מקרה זה השבוע הראשון שבו אמרתי די לא עוד! שנתיים ו8 שאני לא מפסיק להרוס ולקלל ואף להרביץ ולגרום למפקדים שלי לשפוט אותי כל יום 3 פעמים, ואני לא מצליח לחשוב על איך להעביר את הזמן, בבסיס כן? (לא בעבודה או אחרי זה עם חברים אלא רק בבסיס).
תודה לכל העוזרים ואל תסיקו מזה מסקנה לגביי, אני בן אדם חכם ויודע הרבה מהחיים ומה יהיה אחרי זה אבל אני נגד הצבא בהכל פשוט לא סובל את המערכת, אני לא כמו החיילים ששואלים מה לעשות אם המפקדים שלהם שמתעללים בהם. אני מתעלל בהם בחזרה פשוט, וזאת הסיבה שאני כבר לא מקבל אפילו יום אחד כלא או ריתוק כי פשוט נמאס להם אבל לשחרר אותי הם לא רוצים.
ולא אני לא מוכן להתחבר אם המפקדים אני לא צבוע אני שונא אותם וזה הדדי פשוט אני צריך פיתרון יצירתי להעברת זמן, אני לא עושה כלום בבסיס שכחתי לציין אני הרבה בגימלים או שבבסיס אני יושן ואז יוצא הביתה ב12.

 
הזמן
 
דווח
 
נהל

אצלנו, כל אחד יכול להוסיף עצה... גם מבלי להירשם!
אבל אנו ממליצים לך להירשם למערכת המייעצים
ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות
מעקב אחר הדירוגים שהתקבלו לעצות שלך
מעקב אחר העצות שכתבת והתגובות שהתקבלו
ניהול התראות חכמות לתכנים שכתבת ושתרצה לעקוב אחריהם
ללא צורך בכתיבת פרטייך האישיים בהוספת עצות ותגובות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) כיצד להציג? מהאהודות מהפחות אהודות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור

עכשיו ב-AskPeople

עוררו עניין
חדשות

שאלות חדשות ב AskPeople  

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות