האם אני מפתחת הפרעות אכילה? TW - אזהרת טריגר

זאתי בת 17 | כתבה את השאלה ב-03/02/21 בשעה 16:27

אני הייתי בדיאטה (הורדתי 10 קילו) ועכשיו זה הפך להיות אובססיבי, אני כל הזמן מדלגת על ארוחות, אוכלת ממש פחות ממה שאכלתי, מרגישה רע אחרי כל מה שאני אוכלת, שונאת את הגוף שלי, פעם אחת היה לי כמעט קיא ולא הצלחתי להקיא אז ניסיתי להקיא בכוח אבל אני שונאת להקיא וכנראה יש לי גם - (BDD (body dysmorphic disorder
אני גם חוקרת על זה המון אבל אני באמת לא יודעת.
מצד שני, אני כן אוכלת ואני לא כל כך רזה ואני לא מרזה נראה לי (גם אני מתעלמת מהמשקל כי זה מוריד אותי ממש וזה מדכא אותי, אני לא מצליחה לתפקד אחרי זה)
אשמח לעזרה

מה אתם אומרים?

כן

לא

לא בטוח

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"