ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 319146

הזמן

דווח

נהל

אז מה אני הומו, סטרייט, בי, פאן? חלק 2 WAW!

גבינה בולגרית בן 13 | כתב את השאלה ב-25/02/21 בשעה 18:14

אוקיי אז... אני יודע שאולי זה הבגרות המיני או שאולי אני סתם משתגע אבל בשנתיים האחרונות אני מבולבל מינית . אני מבולבל עד כדי כך שאני מחפש בגוגל או בכל אתר אחר איך לדעת אם אני הומו או בי או משהו!.
אני התאהבתי בשתי גברים [השנתיים האחרונות ] שהיו מאוד קרובים אליי לדוגמא חבר מאוד טוב או מכר כל שהוא .[אחד מהם רק היה קראש אבל השני היה בן זוג שלי ואני אהבתי אותו ממש אהבתי ] .
בשנתיים האחרונות לא התאהבתי בשום בת... [בבית ספר היסודי כן התאהבתי אבל אני חושב שזה היה סתם ] ובזמן האחרון אני יותר רואה אותן באופן חברי וידידי בלבד וגם אני לא נמשך רומנטית אליהן רק מינית . כן הסתכלתי בפורנו גייז ובפורנו סטרייט ואני מתחרמן משניים וגומר משניהם אבל לא עומד לי כשאני רוצה פורנו גייז עומד לי כשאני מאונן [אני כן מרגיש מגורה מינית פשוט לא עומד לי ][אצל פורנו סטרייט כן עומד לי ] ... [לאחרונה אני יותר רואה פורנו גייז מאשר פורנו סטרייט ואני מפחד שאני מכריח את עצמי להיות הומו ] [אני כן נהנה מפורנו גייז ]
כל החיים שלי אני מתעניין בשאלה הזאת ...
אני תמיד יתמוך בקהילה הגאה ואף פעם לא היה לי בעיה להיות חלק ממנה אבל בזמן האחרון אני מרגיש שאני חלק ממנה או שאני מכריח את עצמי להיות חלק ממנה אבל אני מאוד מבולבל . [מה שכן תמיד רציתי להיות הומו או נמשך לגברים או אחר מכל סוג שהוא אז אני פשוט מפחד שאול זה המוח שלי שלוקח אותי למקום הלא נכון ואחרי כמה שנים אני יבין שאני סטרייט בכלל ]
אני ממש מפחד שאני דוחף את עצמי בכוח להיות גיי או בי ואני בכלל סטרייט אני כן אני סתם חושב שזה קול או מגניב לאהוב בנים .
[אני כן מדמיין את עצמי עם בן זוג ולאחרונה אני לא מדמיין את עצמי עם בת זוג ]
אני ממש אשמח לעזרה אני מפחד שאני מתחרפן
אגב אני כן דיברתי עם חברים וחברות על זה והם אמרו לי שאני הומו או בי אבל אני עדיין מתחרפן ...!!!
אז מה אני הומו , סטרייט , בי , פאן ?
אז נמשיךךך
הכל נכון אבל אני בזמן האחרון חושב על בנות בקטע מיני [אבל לא בקטע רומנטי לאומת בנים אני נמשך עליהם גם רומנטית וגם מינית ]וזה רק בזמן שאני כבר מחורמן שאני חרמן אז אני ישר יתחיל הבנים ואז בנות ואז שניהם ביחד.
אז אני ממש מבולבל והשאלה שהכי מעניינת אותי עכשיו וזה שאלה לכם !!
אם חברים או משפחה יכולים להפוך בן אדם להומו או לבי או הם יכולים לגרום לבן אדם לחשוב שהוא הומו או בי ? אפשרי ? [אני יודע שאני רק בן 13 ואני קטן מידי מבחינת המיניות שלי ואני ממש אשמח לעזרה ! אז אתה יכולים לעזור לי ?

אז מה אני הומו , סטרייט , בי , פאן ?

הומו

בי

סטרייט

החברים והמשפחה שלך רק גורמים לך לחשוב ככה . אתה בכלל סטרייט

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"