תמיד כשאני שואלת האם פירות יבשים משמינים יותר מפירות רגילים אני מקבלת את התשובה ש"כן, כי הם קטנים ולכן מפריזים איתם בכמויות". כמה טיפשי! כאילו שזה מה שרציתי לדעת. אם אני אוכל משמש מיובש ברור שאני אחשב אותו כמו משמש רגיל, ולא משנה כמה פיצפון הוא. כנ"ל לגבי תאנים וצימוקים. אבל האם תוכלו לומר לי, פעם אחת ולתמיד שאדע, האם בפרי יבש יש יותר קלוריות וסוכר מאשר באותו פרי כשהוא טרי?
למשל: האם יש הבדל בקלוריות בין תמר מיובשת לתמר טריה? (כי במקרה זה, שתיהן באותו רגיל, אך המיובשת מתוקה יותר)?
האם תאנה מיובשת שווה לתאנה רגילה?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות