מאוד מתוסכל מהמערכת של צהל, איך להתמודד?

סבל בן 19 | כתב את השאלה ב-24/03/21 בשעה 21:37

צהל ארגון מיושן ומפגר חוקים ללא הגיון מאחור

סרטן בשכל לנסות להבין ומבחינת רפואהעדיף למות מאשר להיות באחריות שלהם

אני צריך ללכת למפקד לשתף אותו בחרא הבריאותי שלי ובעיות שלי כדי לקבל תור זה פיגור

אפילו את אמא שלי אני לא משתף בזה

ושאני רוצה רופא שיניים אני לא יכול פשוט ללכת למרפאה ולבקש תור או משהו אני צריך ללכת לאינטרנט שם אף אחד לא עונה ושאני מתקשר הם ונגיד לא הייתי מרוכז שאמרו מספרים ללחוץ אז אני צריך לנתק כדי לקבל ושאני טעיתי במספר אחד הגעתי אחרי חצי שעה ואז גילתי שזה לא הכפתור הנכון שלחצתי ואז אני מבקש לעבור למחלקה המטפלת בעיה שלי הם אומרים לי תנתק ותתקשר מחדש אני אומר להם חצי שעה אני מחכה לכם זה זמן בו אפשר להיות כבר מת

מבחינתי בקשר לרפואה צריך לתת לחייל ללכת לרופא אזרחי רק אם משהו קרה בבסיס אז המרפאה
כמה סבל בשביל האוכל לרוב דוחה ושיש אוכל טוב זה שיש ביקורת של הרמטקל או משהו דומה

אנחנו שווים בשביל הצבא לזו** *

אני כל כך שונא את המערכת של הצבא היו עוד הרבה בעיות

תודה על הקשבה זה עשה לי טוב לשחרר רעל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"