ערוץ השאלות של האגודה למען הלהט"ב

שאלה 323756
אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

האם אני בעצם לסבית בארון ובגלל זה לא היה לי כלום עד עכשיו?

מור בת 26 | כתבה את השאלה ב-16/04/21 בשעה 14:47

היי (: חייבת להגיד שתמיד נכנסתי לפורום והתביישתי לכתוב. אבל ראיתי שאלה שמישהי פרסמה לגבי זה שהיא תוהה אם לסבית. החלטתי שנמאס לי- אני אשמח לכתוב ולקבל עצה ותמיכה. זה לא פשוט עבורי
אני בת 26, נמנעתי מבנים עד התיכון. לאחר מכן בקושי רב ובמילא פחד לפני דייטים נמשכתי לבנים ויצאתי לדייטים . הם מושכים אותי, במיוחד בעלי קסם האישי, האוהבי אתגרים, טיולים, אוהבי הארץ- זה הסגנון שלי לגמרי גם.
אני לא אצא עם כל אחד- ומלא גברים שלא יראו לי אדחה בצורה יפה כמובן.
אפילו לא אתן צ’אנס לדייט ראשון.
הבעיה שכמעט ולא מתחילים איתי. מחמיאים לי לפעמים על הנראות- ואני לא נראית לא טוב , ואפילו אומרים לי שאני יפה מאוד- אז אני לא מבינה מה הבעיה ?
האם יש סיבה ״ גורלית״ שלא היה לי כלום עד עכשיו עם אף גבר? רק שכבתי עם בחור אחד פעמיים
לא גמרתי ( שזה אולי אומר?) אבל גם קצת כאב לי.
נמשכתי אליו בטירוף, עדיין חושבת מידי פעם. אותו בחור מקסים ורציתי הרבה יותר מה שהוא .
אני תמיד איכשהו התחלתי דרך האינטסגרם-לייק פה לייק שם, או שפעם ב מישהו התחיל איתי פנים מול פנים.
אבל לרוב- לא קורה.
הייתי פעם אצל מגדת עתידות- ( לא מאמינה בזה כבל סקרן אותי ללכת למישהי שמלא הולכים ושמעתי אין ספור דברים ) והיא אמרה לי שאני אתחתן עם גבר וסיפרה לי פרטים ( לגמרי מדויקים שאין לה דרך לדעת עליי) אבל בפעם השנייה שהייתי לאחר שנה - היא אמרה לי - כשלא זכרה אותי בכלל כי יש לה מלא מלא אנשים-
תגידי את לסבית, סטיריטית? וכששאלתי למה היא אמרה זה מוזר שלא היה לך חבר.
היא מקסימה ועזרה לי - אבל זה עוד יותר הכניס איתי לבלבולים וOCD טורדני בנוגע לזהות המינות שלי

כשאני רואה אושה יפה אני כנראה אגיד״ איזה כיף לה״
בא לי גם. אולי אקנא קצת אבל לא אגיד וואו בא לי לילה איתה לדוגמא.
מה שכן- אני ממש יכולה להתעניין בבנות שנראית גבריות יותר. מה זה אומר עליי ? זה עושה אולי לסבית?
לדוגמא נגה ארז - ראיתי כמה תמונות שלה וסרטונים- או שחר כרמלית האח הגדול- והתעניינתי. אמרתי וואלה זה מעניין. לא כדי לחיות עם אישה, או לעשות סקס
אבל מעניין אותי. ( אולי להגזים ולהגיד לדעת איך זה מרגיש)
זה משהו לגיטימי להרגיש ? זה עובר לפעמים בראש של סטרייטית?

מבחינת עתיד- רוצה לחיות עם חבר, רוצה לגמרי למצוא מישהו שתמיד חפשתי ורציתי אבל שימשיך
אותי, ולחיות איתו ולקיים משפחה.

אבל משהו לא בסדר איתי ? אני אשמח לדעת כי אובדת עצות. אני מפחדת . תמיד הייתי מאוחרת בדברים, בלימודים, בבנים, שכבתי רק בגיל 25 ממש לפני 3 חודשים- התביישתי ( ונמנעתי כי לא רציתי לשכב עם כל אחד, וגם כנראה לא פגשתי מישהו ממש שרציתי )
אבל אמרתי מלא לא- כי הבנים באמת לא היו הטעם שלי.
כמעט אף פעם. אבל כשאני מנסה לעשות לייק באינטסגרם או להכיר דרך חברים משותפים- לא עבד.
לא אדלק על כל אחד- האם זה לגיטימי ?
כמעט ולא, אבל אם אראה בחור כובש, איש ארץ ישראל כזה עם שורש שהוא איכותי ומעניין אני הכי אמשיך אליו בעולם.
סליחה על התיאור אבל זה פשוט דורש שאכתוב את כל מה שעובר לע בראש כי חיה עם המחשבה הטורדנית הזו המון זמן.
לפעמים אני מתנסה בפורנו- ומושך אותי לראות גברים
אבל פעם יכלתי גם להנות מאיזור הנשים- ואני לא יודעת אם זה לגיטימי לסטרייטית? מה דעתכם?

בעיניין אחר
לא הלך לי עם בנים.
משהו לא עובד. אני חסומה- והם חסומים לא
אני לא מתקשרת על תדר נכון. כמו שאומרים לי - אני די נחמדה מידי- די משדרת שרוצה חתונה וילדים וזה מלחיץ
אולי כי משדרת רצינות ( ולא אומרת חלילה)
כן אסתכל על מראה חיצוני וזה חשוב לי - אבל מחפשת אחד איכותי כזה- שיראה טוב שירצה להכיר אותי מעבר לכמה דייטים. שיהיה כמו זה ששכבתי איתו - אבל שימשיך למעבר.

האם מה שכתבתי פה לגיטימי ? אני בת 26 ואני מפחדת
אח שלי התאום מתחתן בעוד שנה ( הציע נישואים לחברתי מזה 7 שנים) ואני הכי הכי שמחה בעולם. הם מהממים. אבל גם המשפחה המורחבת שהם מדהימים יכולים לזרוק מעלה או 2 על זוגיות או ״ לסבית״
אני תוהה אולי הם יודעים משהו- שאני לא יודעת?
ומה קורה איתי ועם בנים? למה זה לא קרה עד עכשיו? איך לעבוד על בטחון עצמי ( לא שחסר מלא אבל זה כנראה מטריד ולא עובד בסוף גם בגללי) איך לעבוד על איך לשלוח הודעות ענייניות לבנים- שאולי איכשהו בשלב הזה כבר מפסיקים. מה לא בסדר ?
הרי באמת אצלי הכל מאוחר יותר.
אשמח לכל טיפ וכתיבת עצה מצדכם. מה דעתכם?

האם אני לסבית?

לא

כן

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "גאווה"