געגוע ודיכאון קל. איך מתמודדים עם זה?

קורסיסתית בת 19 | כתבה את השאלה ב-16/05/21 בשעה 12:20

אז ככה אני נהנתי בטירונות שלי והתחברתי לאנשים ולסגל עד כדי כך שאני כרגע בחופשה בבית עד לתחילת הקורס שלי ואני בדיכאון ממש ונצגעגעת לחברים ולסגל שלא אראה עוד הרבה
איך מתגברים על זה?
בנוסף לזה בתום תקופת הקורס אני הולכת לבד לבסיס לגמריי לבד ואני אדם שקשה חו מאוד מאוד עם פרידות אפילו שזה נשמע ונראה ״טיפשי״ איך מתמודדים עם זה?
למען האמת אגיד שהנחמה שלי הייתה שאמרו לי שאפגוש מידי פעם את החברים והסגל של הטירונות בקורס. אבל חוץ מה עצוב לי מאוד

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"