איך מסיימים את זה?

פשוטסיוט בת 20 | כתבה את השאלה ב-21/06/21 בשעה 18:46

היי,אני גרה עם בן זוג שלי 3 שנים …ובמשך כל השלוש שנים מאז שאני איתו הוא משפיל אותי יורד עלי ועל החיים שלי,יורד על מי שאני,ואתם שואלים בטח אם אני רושמת את זה מה אני נמצאת איתו? אז אני אסביר.
בתחילת הקשר שלנו הכל היה מדהים הוא היה הנסיך שלי והתייחס אלי כנסיכה שלו,הוא נתן לי הכל,והכי כיף לי איתו בעולם עשינו תמיד את כל מה שתמיד חלמתי לעשות עם מי שיהיה אהבת חיי זה פשוט כבש אותי עד שפתאום משהו לא בא לו טוב בי,פתאום החלום של מה שאני רוצה להיות נשמע לו לא טוב לו והוא הוריד אותי מזה בכוח (אהי חושבת שיש בו קינאה כל שהי כלפי החלום שלי כי נהיינו בתקופה שכמעט התגשם החלום שלי) פתאום המשפחה שלי לא באה לו טוב והוא ניתק אותי מהם ,ועשה עלי מוניפולציות שהם לא טובים והם לא בסדר,וכשהוא סתם היה חופר לי בטלפון או בדברים האישיים שלי והיה רואה משהו שלא בא לו טוב על בני זוג קודמים,חברות ,משפחה או כל בן אדם שהיה לי איתו קשר,הוא התחיל פשוט להשתגע ולריב איתי,ואני?מרוב הפחד לאבד אותו באותה התקופה המתוקה שהייתה לנו כי לאחר תקופה זה התחיל כל כך לא ציפיתי לא הבנתי..הייתי ילדה..וטינפתי לו שקרים העיקר שיחשוב שיצאתי בסדר….עד עכשיו הוא חושב שהשקרים שה האמת כל 3 השנים האלו רק כח אמרתי לו מה שהוא רוצה לשמוע כי פחדתי …ומה עכשיו מה המצב עכשיו? זה ידרדר עם הזמן לאלימות.כל דבר שאני עושה או מחליטה זה לא בסדר…אם משהו לא בא לי בטוב אז סטירה פה סטירה שם…אני כבר מרגישה שהבריאות שלי מתה..השיער שלי התחיל לנשור מסטרס הבריאות שלי כבר גמורה…ותמיד כשאני חושבת ללכת אני תמיד נזכרת במשפחה שלי המשפחה במדהימה שלי שעכשיו? אין לי קשר איתם אין לי איך לתקשר איתם אין לי מקום אצלם החברות שונאות אותי לא רוצות לדבר איתי כי הבן זוג שלי סכסך בינינו הוא היה מבטיח שהתחתן כשאני אתנתק מכולם ויהיה מה שהוא רוצה,אני יודעת שאני צריכה לעזוב אותו אני כל היום מחפשת תירוצים רק כדי לא להיות לידו….כולם ראו שזה לא בסדר כל האנשים שהייתי חשובה להם בעבר ראו,ואף אלד לא חושב לעזור לי,אין לי לאן ללכת אין לי משפחה שתקבל אותי אן חברות שיקבלו אותי ויעזרו לי אין לי כלום….בבקשה תעזרו לי ותנו לי עצות אני באמת אבודה אלו ה3 שנים הכי מתסכלות שהיו בחיי….