אז ככה, הבנתי. לקנות רכב חדש זה עניין יקר. יש עניינים כלכליים רבים. וכולם רוצים לגזור קופון. (המדינות, הסוכנויות בארץ ובחו"ל, הנמל, עלויות השילוח, הדלק, כוח האדם סביב כול העניין, נושא המכולות שילוח, עלות הדרך, המרחק וכו' וכו' וכו')
עכשיו אני לא מבין למה מדינת ישראל, במקום ליגזור עלינו קופון כאזרחים על המיסים המטורפים האלה... פשוט יוצאים עם הצראה ענקית משל עצמם! "אנחנו מכריזים בזאת שאנחנו הולכים לייצר רכב כחול-לבן ברמה איכותית שתתחרה עם היפניות, הגרמניות, האמריקאיות , ואפילו שואפים לעקוף אותם בסקאלה!)
ככה אנחנו האזרחים במדינת ישראל נהנה ממוצר שהוא גם כחול לבן, גם בתקווה עם מס נמוך. המדינה לא תצטרך לגבות מאיתנו את ענייני המכס ושאר הדברים שציינתי הנ"ל, והיא תוכל לגזור קופון מהחבר'ה בחו"ל שמזמינים כחול-לבן. כי גם ככה אנחנו מוכרים לחו"ל מלא דברים מתחומי ההייטק והביטחון. אז למה לעזעאזל גם לא להשקיע בתעשיית הרכבים?
מישהו יוכל לענות לי בהרחבה למה לא עושים את זה? למה דווקא משקיעים את מרבית הכסף דווקא בעולם ההייטק והביטחון (מבחינת עסקים בינינו לחו"ל)?
- עמוד הבית
- שאל שאלה
- שאלות חדשות
- שאלות שעוררו עניין
- עצות חדשות
- מה קורה כאן?
- מתחם הטיפים
- חיפוש שאלות
-
הרשמה | התחברות