מה דעתכם על כיווני ההשקעה שלי?

אור בת 27 | כתבה את השאלה ב-29/04/22 בשעה 17:35

הי :)
רווקה, בת 27, בעבודה יציבה עם הכנסה בנטו של 16.5K+ (עדכון שכר כל שנה), הון עצמי של 370K וללא התחייבויות כלל, ק.פנסיה 100K, ק.השתלמות 55K נזילות עוד שנתיים (צופה שיצטבר לכ120K).

לקראת חתימה על חוזה לרכישת דירה להשקעה (פינוי מידי באיזור ביקוש עם צפי לעלית ערך) בשווי 1.470M עם שוכרים (טובים מאוד) שישלמו שכירות של 4K כל חודש וישארו 3 שנים מרגע החתימה ובהמשך צופים להאריך וכמובן דמי השכירות יעלו טיפה. מתכננת לקחת משכנתא מקסימלית של החזר חודשי של 6K (יש לי יועץ משכנתא).

בעוד כ-3/4 חודש מתכננת לעבוד לשכור דירה לבד (כרגע עם ההורים ולא מעוניינת להישאר), צופה שהעלות שכירות באיזור שאני מחפשת תסתכם בעלות של כ2.5K ליחידת דיור ומאמינה שבסה"כ ההוצאות שלי יסתכמו לכ6K ש"ח בחודש כולל רכב (לא בזבזנית גדולה).

לאחר כל אלה בעוד כ5 חודשים (לוקחת בחשבון הוצאות נלוות וכו' ההכנסה בתקופה זו תכסה לי את זה) ז"א שישאר לי כל חודש כ-8.5K מתוכם אני מתכננת בהמשך להשקיע 6K ש"ח כל חודש, מקווה ללמוד ולחקור יותר במהלך התקופה הקרובה.

אשמח לשמוע עצות/הערות/דעות או כל דבר שיעזור לי להתייעל במחשבה ובתהליך. אציין שאני מעדיפה מסלולים סולידים בשלב זה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "פיננסי וכלכלה"